ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λιλ ΟΣΚ

Αντιδράσεις από Λιλ για τις μεταγραφές Παρί: «Το FFP για κάποιους δεν… δουλεύει»

Οι παίκτες της Λιλ ξέρουν ότι θα είναι δύσκολο να παραμείνουν πρωταθλητές Γαλλίας, μετά τις εντυπωσιακές μεταγραφές που έκανε η Παρί Σεν Ζερμέν.

Αντιδράσεις από Λιλ για τις μεταγραφές Παρί: «Το FFP για κάποιους δεν… δουλεύει»

Την περασμένη σεζόν η Λιλ έκανε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις που έχουμε δει στην Ευρώπη, όχι μόνο στη Γαλλία. Οι «λιλουά» χωρίς να έχουν την οικονομική επιφάνεια της Παρί Σεν Ζερμέν κατάφεραν να διαγράψουν μία απίθανη πορεία από την αρχή ως το τέλος της Λιγκ, με αποτέλεσμα στο τέλος να κατακτήσουν το πρωτάθλημα!

Οι Παριζιάνοι φέτος το καλοκαίρι έδειξαν ότι δεν αστειεύονται. Οι ιδιοκτήτες της ομάδας χωρίς να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, μιας και ήταν οι πιο πολλοί ελεύθεροι, έφεραν στη γαλλική πρωτεύουσα ποδοσφαιριστές όπως ο Λιονέλ Μέσι, ο Σέρχιο Ράμος, ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και Ασράφ Χακίμι.

Οι παίκτες και οι άνθρωποι της Λιλ βλέπουν ότι θα είναι δύσκολο το έργο τους, ενόψει της νέας σεζόν. Κάτι που φαίνεται και με το παραπάνω στις δηλώσεις του Ζοσέ Φόντε στο «talkSPORT». Ο Πορτογάλος στόπερ τόνισε ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά όσον αφορά τη λειτουργία του FFP και την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Η Παρί έχει φτιάξει μία πολύ καλή ομάδα. Ωστόσο, δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να παίξουν άμυνα. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον φέτος το γαλλικό πρωτάθλημα. Όμως, θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω πως δουλεύει το FFP στη Γαλλία.

Κάθε ομάδα προσέχει πολύ για τις μεταγραφές της. Είναι αυστηρά τα πράγματα. Δεν μπορούν να αγοράσουν πολλούς και ακριβούς παίκτες και δεν γίνεται να τους δίνουν μεγάλα συμβόλαια και τότε έρχεται η Παρί Σεν Ζερμέν και φαίνεται ότι δεν υπάρχουν νόμοι», τα λόγια του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; H Λιλ έδειξε ότι δεν... μασάει!

H Λιλ έδειξε ότι δεν… μασάει!

Στα χαρτιά η Παρί Σεν Ζερμέν έχει φτιάξει μια δικιά της dream team. Μία ομάδα που μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε. Λογικό και επόμενο που οι Παριζιάνοι είναι για πολλούς το νούμερο ένα φαβορί για την κατάκτηση του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πολλοί σπουδαίοι παίκτες δεν φτιάχνουν αναγκαστικά και μία καλή ομάδα.

Ένα καλό σύνολο πρέπει να έχει αρμονία. Πρέπει ο ένας να θυσιάζεται για τον άλλον μιας και μόνο έτσι μπορούν να πάνε μπροστά. Η Λιλ στο πιο πρόσφατο ματς απέναντι στην Παρί, που ήταν για το Σούπερ Καπ Γαλλίας, όχι απλά έδειξε να μην μασάει. Αλλά κατέκτησε και την κούπα.

Βέβαια, αξίζει να επισημάνουμε πως οι πρωτευουσιάνοι δεν είχαν πολλά από τα νέα τους αστέρια. Παρόλα αυτά αξίζει να δούμε τι θα γίνει την επόμενη σεζόν και ποια θα είναι η αντίδραση των «λιλουά».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ