ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσάβι και Μπαρτσελόνα συμφωνούν ότι… διαφωνούν!
Σοβάρεψαν τα πράγματα στη Λίβερπουλ: Έτοιμος για… τζίφρες ο Σλοτ!
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ινιέστα για Μέσι: «Με πονάει που θα τον βλέπω με άλλη φανέλα»

Ο Αντρές Ινιέστα με δηλώσεις του τόνισε πόσο δύσκολο θα είναι για εκείνον να βλέπει από εδώ και πέρα τον Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα άλλης ομάδας.

Ινιέστα για Μέσι: «Με πονάει που θα τον βλέπω με άλλη φανέλα»

Ο Λιονέλ Μέσι υπήρξε ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα από… πάντα. Από τότε που ήταν μικρό παιδί μέχρι και εσχάτως. Οι δύο πλευρές ήταν μαζί για 21 συναπτά χρόνια. Μία ζωή! Οπότε είναι λογικό και επόμενο τόσο για τον Αντρές Ινιέστα όσο και για μεγάλη μερίδα φιλάθλων να χρειαστούν καιρό μέχρι να… χωνέψουν τον Αργεντινό με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ισπανός μέσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην συμπαίκτη του. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι ποτέ στην καριέρα του δεν είδε κάποιον με τόσο πολύ ταλέντο. Όμως, ούτε εκείνος μπορεί να καταλάβει πλήρως -για την ώρα τουλάχιστον- τους λόγους που οδήγησαν τον Μέσι μακριά από την Μπαρτσελόνα.

«Με πονάει που θα βλέπω από εδώ και πέρα τον Μέσι με τη φανέλα άλλης ομάδας και όχι με εκείνη της Μπαρτσελόνα. Δεν ξέρω τι έγινε ή πως έφτασε μέχρι εκεί πέρα η κατάσταση. Όμως, η Μπαρτσελόνα θα χρειαστεί αρκετό χρονικό διάστημα, ώστε να συνέλθει απ΄όλο αυτό που της συνέβη.

Ο Λέο ήταν τα πάντα για την ομάδα. Ήταν εκείνος που την άλλαξε επίπεδο. Δεν έχω ξαναδεί παίκτη σαν και εκείνον και ούτε νομίζω πρόκειται να δω. Πίστευα ότι η παραμονή του στην Μπαρτσελόνα ήταν σίγουρη και ότι φέτος θα βλέπαμε ακόμα καλύτερα πράγματα. Αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Παρόλα αυτά θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα αν και έχει πολλούς νέους παίκτες θα συνεχίσει να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες του κόσμου και θα παραμείνει σε υψηλό επίπεδο, όπως την είχαμε συνηθίσει», τα λόγια του στο «AFP».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Εκτός από τον Μέσι σκέφτεται και το... τέλος ο Ινιέστα!

Εκτός από τον Μέσι σκέφτεται και το… τέλος ο Ινιέστα!

Οι φίλοι και οι πρώην συμπαίκτες του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα αυτές τις μέρες σκέφτονται τον Αργεντινό σούπερ σταρ. Άλλωστε πήρε μία μεγάλη και γενναία απόφαση. Μένει να δούμε αν η επιλογή του να δώσει τα χέρια με την Παρί Σεν Ζερμέν ήταν και η καλύτερη και αν πρόκειται να το δικαιώσει στο άμεσο μέλλον.

Παράλληλα, ο Αντρές Ινιέστα αναφέρθηκε και στον εαυτό του. Ο Ισπανός μέσος έχει συμβόλαιο με τη Βίσελ Κόμπε ως το 2023, αλλά ο ίδιος θα ήθελε πώς και πώς να επιστρέψει και πάλι στην ομάδα της καρδιάς του. Όχι σαν παίκτης, αλλά από κάποιο άλλο μετερίζι.

«Έχω συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2023. Δεν αποκλείεται αυτό να είναι και το τελευταίο μου. Από εκεί και πέρα όλα είναι πιθανά. Τίποτα σίγουρο. Μπορεί να γίνω προπονητής, μπορεί τεχνικός διευθυντής, μπορεί εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών, μπορεί και τίποτα από αυτά. Όμως, θα ήθελα πάρα πολύ να επιστρέψω κάποια στιγμή στην Μπαρτσελόνα. Απ΄όποιο πόστο και αν είναι αυτό».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ