Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στο Λονδίνο ο Λουκάκου για την Τσέλσι! (vid)
Τσέλσι

Στο Λονδίνο ο Λουκάκου για την Τσέλσι! (vid)

Ο Ρομέλου Λουκάκου βρίσκεται στο Λονδίνο εδώ και λίγη ώρα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Τσέλσι.

11.08.2021 | 21:53

Το απόγευμα της Τετάρτης (γύρω στις 19:00 ώρα Αγγλίας) ο Ρομέλου Λουκάκου προσγειώθηκε στο Λονδίνο. Ο Βέλγος διεθνής σέντερ φορ θα είναι όπως όλα δείχνουν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Τσέλσι. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης δίνει αυτή την ώρα «μάχη» με την κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ, Βιγιαρεάλ. Οι δυο ομάδες αγωνίζονται στο Μπέλφαστ στον 46ο αγώνα για το Σούπερ Καπ Ευρώπης.

Ο Λουκάκου αφήνει την Ίντερ μετά από μια άκρως επιτυχημένη παρουσία του στο Μιλάνο. Βρέθηκε στον τελικό του περσινού Γιουρόπα Λιγκ, αλλά έχασε από τη Σεβίλλη. Ωστόσο, τη χρονιά που μας πέρασε κατέκτησε το πρωτάθλημα Ιταλίας, παίρνοντας τα σκήπτρα από τη Γιουβέντους που το κατακτούσε εννέα συνεχόμενα χρόνια.

Το βίντεο που διέρρευσε, το δημοσίευσε και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος ειδικεύεται σε μεταγραφικά θέματα όντας έγκυρος και έγκαιρος.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Δείτε το βίντεο με την άφιξη του Λουκάκου:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version