ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
Άντζελο Σίνα, ο αφανής ήρωας του Ολυμπιακού με τις απίστευτες αποκρούσεις του! (vid)
Μόντριτς για επιστροφή στην Premier League: «Ποτέ δε ξέρεις»!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Κλείνει την αεράμυνα της η Λέστερ με… ογκόλιθο!

Εξαιρετική ενίσχυση για την άμυνα της Λέστερ, η οποία για να καλύψει το κενό του τραυματία Φοφανά έκλεισε τον Γιανίκ Βέστεργκααρντ της Σαουθάμπτον.

Κλείνει την αεράμυνα της η Λέστερ με… ογκόλιθο!

Έτοιμη να «χτυπήσει» με έναν πραγματικό ογκόλιθο στην άμυνα της είναι η Λέστερ! Όπως αναφέρει ο εγκυρότατος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Γιανίκ Βέστεργκααρντ αναμένεται να αποτελέσει την νεότερη μεταγραφή των «αλεπούδων». Έχοντας φάει τα αγγλικά γήπεδα μερικά χρόνια, ο Δανός έρχεται να καλύψει άμεσα όποιο κενό.

Ιδανικός αντί-Φοφανά ο Βέστεργκααρντ στην Λέστερ

Ελάχιστες ημέρες άφησε να περάσουν χωρίς να ενισχυθεί μεταγραφικά η Λέστερ. Οι «αλεπούδες» είχαν την μεγάλη ατυχία να «χάσουν» πολύ νωρίς μέσα στην προετοιμασία τον Γουέσλεϊ Φοφανά. O νεαρός Γάλλος αμυντικός είχε ένα πραγματικά τρομακτικό τραυματισμό στο φιλικό παιχνίδι της Λέστερ με την Βιγιαρεάλ. Το τάκλιν του Νίνο ήταν απλά απαίσιο, γκρεμίζοντας τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Αποχωρώντας με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο, η κατάσταση του 20χρονου φαινόταν ότι ήταν πολύ κακή. Κάτι που τελικά επιβεβαίωσε και η ιατρική εξέταση αργότερα.

Σπασμένο καλάμι και σχεδόν διαλυμένος αστράγαλος είναι δύο σοβαρότατοι τραυματισμοί. Κάτι που σημαίνει πως για να υπάρξει σωστή ίαση του ποδιού του, θα χρειαστεί να περάσει χρόνος. Τουλάχιστον σίγουρα η φετινή σεζόν. Κάτι που αφήνει τρομακτικά γυμνή την άμυνα των «αλεπούδων» η οποία έψαχνε άμεσα αντικαταστάτη.

Και ο ιδανικός παίκτης για να καλύψει το κενό του Φοφανά είναι όπως φαίνεται ο Γιανίκ Βέστεργκααρντ. Ο διεθνής Δανός κεντρικός αμυντικός που αγωνίζεται στην Σαουθάμπτον ετοιμάζεται να αφήσει τον αγγλικό Νότο. Λέστερ και «Άγιοι» τα βρήκαν για την μεταγραφή στα 15 εκατομμύρια λίρες. Η κυπελλούχος Αγγλίας είχε συμφωνήσει εδώ και μέρες με τον 29χρονο στόπερ, ο οποίος εντός των επόμενων ωρών θα ανακοινωθεί και επίσημα από την Λέστερ.

Ο Βέστεργκααρντ αποτελεί εδώ και αρκετό καιρό τον «καημό» του Μπρένταν Ρότζερς. Πίσω στον Ιανουάριο του 2020, ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός είχε προσπαθήσει να τον φέρει στο «King Power Stadium», χωρίς αποτέλεσμα όμως. Τελικά, με την δεύτερη κατάφερε να εντάξει στο εξαιρετικό ρόστερ της Λέστερ, ακόμα έναν άκρως ποιοτικό παίκτη. Με ύψος 1,99 μέτρα, ο Δανός «ογκόλιθος» είναι ένας εκ των δυνατότερων παικτών στον αέρα στα αγγλικά γήπεδα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ