ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa Conference League

Στην Τούμπα είναι… αλλιώς για τον ΠΑΟΚ

O ΠΑΟΚ άφησε πίσω του την τραγωδία του Δουβλίνου, εμφανίστηκε σοβαρός στην Τούμπα και με τους Σβαμπ και Μπίσεσβαρ πανηγύρισε νίκη πρόκριση (2-0) επί της Μποέμιανς.

Στην Τούμπα είναι… αλλιώς για τον ΠΑΟΚ

Ο σοβαρός ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να μην περάσει την Μποέμιανς. Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη επικράτησε με 2-0 στο γήπεδο της Τούμπας των Ιρλανδών και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του EUROPA Conference League. Σβάμπ και Μπίσεσβαρ οι σκόρερς για την ομάδα του Λουτσέσκου.

Το ματς

Το 2-1 του πρώτου αγώνα στην Ιρλανδία υπέρ της Μποέμιανς δεν άφηνε πολλά περιθώρια χαλαρότητας στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη έπρεπε να μπει με τη σέντρα με το… μαχαίρι στα δόντια και αυτό έγινε. Οι γηπεδούχοι έδειξαν με το… καλημέρα τις προθέσεις τους. Πίεση στον αντίπαλο και… φόρτωμα στην αντίπαλη περιοχή. Μόλις στο 4′ και στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ο ΠΑΟΚ ευτύχισε να ανοίξει το σκορ.

Ο Μπίσεσβαρ έκανε τη σέντρα στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής από τα αριστερά βρήκε τον Σβάμπ και κείνος με σκαστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Το γκολ αυτό προκάλεσε τη χαρά των οπαδών των γηπεδούχων που βρέθηκαν απόψε στο γήπεδο της Τούμπας. Η ανωτερότητα των παικτών του Λουτσέσκου έγινε αισθητή και στη συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο έχοντας τόσο την κατοχή της μπάλας όσο και άλλες καλές στιγμές. ΠΑΟΚ

Με Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί καθάρισε ο ΠΑΟΚ

Στο 28′ ο Μπίσεσβαρ από δημιουργός έγινε εκτελεστής. Ο έμπειρος χαφ επωφελήθηκε της πάσας του Ελ Καντουρί βρέθηκε φάτσα με το τέρμα και με ψύχραιμο πλασέ έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του. Από εκείνο το σημείο μέχρι και το φινάλε του πρώτου μέρους η ομάδα από τη Θεσσαλονική πάγωσαν τον ρυθμό φθάνοντας φυσιολογικά στα αποδυτήρια με το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ακόμη περισσότερο. Η Μποέμιανς ήθελε ένα γκολ για να φέρει την πρόκριση στην παράταση. Ζίβκοβιτς και Μπίσεσβαρ μαζί με τον Ελ Καντουρί ταλαιπώρησαν αρκετά την αντίπαλη άμυνα όμως ουδέποτε κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Η είσοδος του Σφιντέρσκι έκανε ακόμη πιο απειλητικό τον ΠΑΟΚ. Ο Πολωνός φορ βρέθηκε πολλές φορές μπροστά στο γκολ όμως δεν κατάφερε ουδέποτε να βρει δίχτυα. Η Μποέμιανς στο φινάλε έφθασε κοντά στο να πετύχει το τέρμα που θα της έδινε την παράταση. Ένα κακό τελείωμα όμως προκάλεσε την ανακούφιση της κερκίδας. Το τελικό 2-0 χαρίζει στον ΠΑΟΚ τη νίκη και μαζί την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ