ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: 1-0 οι Τούρκοι με σουτ του Καχβετσί (vid)
Ίντερ: Ο μόνος παίκτης που μπορεί να πουληθεί το καλοκαίρι!
Τρελαμένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ, γέμισε το γήπεδο νωρίς νωρίς! (vids)
Οι Τούρκοι προκαλούν με κάθε τρόπο τους παίκτες του Ολυμπιακού! (vid)
Η Τσέλσι «οδεύει ολοταχώς» για την αφαίρεση βαθμών!
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Οι εκλεκτοί του Λουτσέσκου (vid)
«Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις η Λίβερπουλ με τον επόμενο προπονητή της»!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Με μια μεγάλη επιστροφή η «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα! (pic)
Η περίφημη άμυνα της Άστον Βίλα δέχτηκε γκολ και τώρα… τρέχει! (vid)
Οι Άγγλοι ισχυρίζονται ότι ξέρουν από τώρα που θα είναι η επόμενη ομάδα του Τούχελ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Με τον αέρα της… υπερπρωταθλήτριας η Τσέλσι (vid)

Ούτε που ίδρωσε η Τσέλσι. Οι «μπλε» στην πρεμιέρα τους στην Premier League παρουσιάστηκαν σοβαροί και επικράτησαν της Κρίσταλ Πάλας με 3-0.

Με τον αέρα της… υπερπρωταθλήτριας η Τσέλσι (vid)

Μετά την κατάκτηση του Super Cup Ευρώπης η Τσέλσι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο και τις υποχρεώσεις της για την Premier League. Οι «μπλε» επικράτησαν εύκολα της Κρίσταλ Πάλας με 3-0 βάζοντας στο σακούλι τους τρεις πόντους της νίκης. Αλόνσο, Πούλισικ και Τσαλόμπα οι σκόρερς για την ομάδα του Τόμας Τούχελ. Στον αντίποδα η Πάλας του Βιειρά δεν έδειξε ικανή να προκαλέσει προβλήματα στον αντίπαλο πραγματοποιώντας κακό ξεκίνημα.

Το ματς

Η Τσέλσι επιζητούσε το αυτονόητο σήμερα. Να ξεκινήσει την Premier League με νίκη αποφεύγοντας δυσάρεστες καταστάσεις. Οι Λονδρέζοι με τον αέρα της κατάκτησης του Super Cup Ευρώπης έδειξαν από το ξεκίνημα του αγώνα διάθεση να… στραγγαλίσουν τον αντίπαλο. Η Πάλας με τη σέντρα περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο διατηρώντας σφικτές γραμμές έξω από την περιοχή του Γκουαιτά.

Οι πρώτες καλές στιγμές δεν άργησαν να έρθουν όμως οι Μάουντ και Βέρνερ δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία. Ό,τι δεν κατάφεραν οι επιθετικοί της Τσέλσι το πέτυχε με εκπληκτικό τρόπο ο Μάρκος Αλόνσο. Ο Ισπανός αμυντικός στο 27′ ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ λίγα μέτρα έξω από τη περιοχή της Πάλας. Έστησε τη μπάλα, κοίταξε την εστία και πέτυχε ένα γκολ – αριστούργημα ξεκλειδώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίπαλη άμυνα. Η γηπεδούχος ομάδα έχοντας το προβάδισμα στο σκορ παρουσιάστηκε ακόμη πιο πιεστική στη συνέχεια.

Η Κρίσταλ Πάλας υπέπεσε σε αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις της μπάλας. Μοιραία αυτά τα εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Τούχελ και έφθασαν στο 2-0 πριν την ανάπαυλα. Δράστης για τη  Τσέλσι ο Κρίστιαν Πούλισικ με τον Αμερικανό να πατάει περιοχή και να παραβιάζει την αντίπαλη εστία με σκαστό σουτ. Με το σκορ στο 2-0 οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Τσέλσι

Καθάρισε σβηστά η Τσέλσι

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι θέλησαν να διαχειριστούν το καθαρό τους προβάδισμα χωρίς να σπαταλήσουν άλλες δυνάμεις. Η κακή Κρίσταλ Πάλας βοηθούσε στο πάγωμα του ρυθμού από πλευράς Τσέλσι. Στο 58′ οι «μπλε» κυκλοφόρησαν σωστά τη μπάλα με τον Ζορζίνιο να τη φέρνει στα πόδια του Τσαλόμπα. Ο νεαρός αμυντικός πήρε μέτρα στο γήπεδο, βρέθηκε έξω από την αντίπαλη περιοχή και δεν το σκέφτηκε. Το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στη γωνία του Γκουαιτά, με τον ταλαντούχο στόπερ να γράφει το 3-0 και να το πανηγυρίζει όντας έντονα συναισθηματικά φορτισμένος.

Το τελευταίο μισάωρο κυμάνθηκε στη μετριότητα. Η Τσέλσι κατέβασε ταχύτητα και η Πάλας αποδέχθηκε τη μοίρα της. Το τελικό σφύριγμα βρήκε την ομάδα του Τούχελ να ξεκινά ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Αντίθετα οι «Αετοί» ξέρουν πως έχουν μπροστά τους πολύ δουλειά για να καταφέρουν αν δημιουργήσουν ένα μαχητικό σύνολο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ