ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πρεμιέρα… όνειρο η Γιουνάιτεντ – Σκόρπισε τη Λιντς (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ποδοπάτησε τη Λιντς στο Ολντ Τράφορντ, επικράτησε με το θριαμβευτικό 5-1 και μπήκε με το δεξί στη φετινή Premier League.

Πρεμιέρα… όνειρο η Γιουνάιτεντ – Σκόρπισε τη Λιντς (vid)

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για την ομάδα στην Premier League. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» υποδέχθηκαν τη Λιντς στο πρώτο ντέρμπι -τοπικό – της σεζόν και με διαστημική εμφάνιση επικράτησαν με το ευρύ 5-1. Πολλοί οι πρωταγωνιστές για τους γηπεδούχους, όμως τη λάμψη πήραν με το σπαθί τους οι Πολ Πογκμπά και Μπρούνο Φερνάντες. Τέσσερις ασίστ ο πρώτος, τρία γκολ ο δεύτερος. Γκρίνγουντ και Φρεντ συμπλήρωσαν τα ονόματά τους στον πίνακα των σκόρερς. Το μοναδικό τέρμα της Λιντς ο Άιλινγκ με καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής.

Το ματς

Οι γηπεδούχοι από το ξεκίνημα του αγώνα θέλησαν να δείξουν τις προθέσεις τους. Βάζοντας τη μπάλα κάτω και με κύριους εκφραστές των επιθέσεων τους Μπρούνο, Πογκμπά και Γκρίνγουντ ξεκίνησαν να επισκέπτονται την εστία της Λιντς. Στον αντίποδα οι παίκτες του Μαρσέλο Μπιέλσα θέλησαν να εκμεταλλευτούν τη ταχύτητά τους και να χτυπήσουν με γρήγορες αντεπιθέσεις. Στο πρώτο μισάωρο οι δύο ομάδες δεν παρουσίασαν καλό θέαμα. Από εκεί και πέρα όμως ο ρυθμός άνοιξε. Σε αυτό συνέβαλε το γκολ του Μπρούνο Φερνάντες. Ο Πορτογάλος έσπασε το ρόδι σκοράροντας στο 31′ με διαγώνιο σουτ. Πανέμορφη ασίστ από τον Πογκμπά στον συμπαίκτη του και από κει και πέρα τα πράγματα ήταν πολύ εύκολα. Αυτή έμελλε να ήταν και η καθοριστική στιγμή για το πρώτο ημίχρονο. Γιουνάιτεντ Πογκμπά Μπρούνο

Στην επανάληψη ο ρυθμός άνοιξε για τα καλά. Η Λιντς στο 48′ έκανε το… λάθος να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Ο Άιλινγκ προωθήθηκε αρκετά πήρε το σουτ και πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ στο τέρμα του Νταβίντ Ντε Χέα. Η αντίδραση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως ήταν άμεση και αποστομωτική. Μόλις τρία λεπτά μετά ο Γκρίνγουντ βρήκε διχτάκι ολοκληρώνοντας εξαιρετικά άλλη μια δημιουργία του Πολ Πογκμπά. Δύο λεπτά μετά και με τους πανηγυρισμούς να μην έχουν κοπάσει ήρθε και το 3-1. Θύτης ο Μπρούνο Φερνάντες με τον Πορτογάλο να σουτάρει (3η ασίστ Πογκμπά) και η μπάλα να περνάει ολόκληρη τη γραμμή.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Εκπληκτική Γιουνάιτεντ – Τέσσερα γκολ σε απάντηση της ρουκέτας του Άιλινγκ

Στο 60′ ο δείκτης του σκορ ανέβηκε ακόμη περισσότερο. Ο Μπρούνο Φερνάντες πήρε ξανά το όπλο του και με εκπληκτικό σουτ στη κίνηση κέρδισε τον Μελιέ γράφοντας το ευρύ 4-1. Η Γιουνάιτεντ συνέχισε με το πόδι πατημένο στο γκάζι και ανταμείφθηκε με ακόμη ένα τέρμα. Πρωταγωνιστής αυτή τη φορά ο Φρεντ, με τον Βραζιλιάνο να τελειώσει τη φάση που ξεκίνησε ο διαστημικός Πολ Πογκμπά. Τέσσερις ασίστ για τον Γάλλο χαφ. Στο τελευταίο 20λεπτο οι μηχανές… έσβησαν. Οι γηπεδούχοι έκαναν διαχείριση δυνάμεων, καλωσόρισαν τον Σάντσο και ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με το απόλυτο 5-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ