ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Σαλάχ είναι πιο ξενερωμένος από ποτέ με τη Λίβερπουλ και αυτό… φαίνεται! (pic)
Ο Τεν Χαγκ βλέπει σαν… λουκούμι τον Σάντσο, μετά την τελευταία του εμφάνιση!
Κανείς δε θέλει να αναλάβει την Μπάγερν – Τα τρία «άκυρα» και οι πιθανότητες του Τούχελ
Ξέκοψε κάθε συζήτηση ο Ζανέτι: «Η Ίντερ ανανεώνει τα συμβόλαια των Λαουτάρο – Μπαρέλα»
Τα δύο μεγαθήρια που «χρυσώνουν» την Μπαρτσελόνα για Αραούχο
«Κόκκαλο» ο Τζέιμι Κάραχερ από τις μπύρες στα πανηγύρια της Ντόρτμουντ (vid)
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Σίγησαν τα «καναρίνια»… κελάηδησε η Λίβερπουλ (vid)

Χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα η Λίβερπουλ ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στη Premier League επικρατώντας εκτός έδρας της Νόριτς με 3-0.

Σίγησαν τα «καναρίνια»… κελάηδησε η Λίβερπουλ (vid)

H Λίβερπουλ παρουσιάστηκε σοβαρή στην πρεμιέρα. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχοντας τον Τσιμίκα στο βασικό της σχήμα κατάφερε να μπει με νίκη στη φετινή Premier League. Οι «Κόκκινοι» επικράτησαν της νεοφώτιστης Νόριτς των Γιαννούλη και Τζόλη με 3-0 εκτός έδρας και πήραν τους πρώτους τρεις βαθμούς στη σεζόν. Ζότα, Φιρμίνο και Σαλάχ οι σκόρερς της αναμέτρησης. Γκολ και δύο ασίστ από τον Αιγύπτιο.

Το ματς

Το παιχνίδι από το ξεκίνημα του είχε γρήγορο ρυθμό. Από τη μία η Λίβερπουλ έπαιξε με ταχύτητα κυρίως από την αριστερή πλευρά εκεί όπου βρισκόταν ο Κώστας Τσιμίκας. Ο Έλληνα άσσος πάτησε πολλές φορές στο δεύτερο μισό του γηπέδου δημιουργώντας τριγμούς στην αντίπαλη άμυνα. Μανέ, Σαλάχ και Ζότα προσπάθησαν να παραβιάσουν την εστία του Κρουλ όμως ο έμπειρος τερματοφύλακας απομάκρυνε κάθε κίνδυνο. Κάτι τέτοιο βέβαια δε συνέβη στο 26′. Ο Άρνλοντ σέντραρε από τα δεξιά στην καρδιά της άμυνας. Ο Σαλάχ επιχείρησε να κάνει κοντρόλ όμως η επαφή του με τη μπάλα ήταν χλιαρή. για καλή του τύχη αυτή προχώρησε έφθασε στο πόδι του Ζότα και ο Πορτογάλος χωρίς σκέψη σούταρε γράφοντας το 0-1.

Το υπόλοιπο μέρος του πρώτου ημιχρόνου κύλησε αρκετά ήρεμα. Η Λίβερπουλ μπόρεσε να διαχειριστεί με χαρακτηριστική ευκολία το προβάδισμα της πηγαίνοντας έτσι στα αποδυτήρια προηγούμενη στο σκορ. Από πλευράς Νόριτς λίγα πράγματα. Ο Γιαννούλης από τα αριστερά προσπάθησε να τροφοδοτήσει τον Πούκι όμως ο Φινλανδός ήταν κλεισμένος από τους Μάτιπ και Φαν Ντάικ. Λίβερπουλ

Κορυφαίος για τη Λίβερπουλ ο Σαλάχ

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «Κόκκινοι» έδωσαν περισσότερο χώρο στους αντιπάλους της περιμένοντας την αντεπίθεση. Σε μια από αυτές στο 65΄ Μανέ και Σαλάχ έτρεξαν τους αντιπάλους τους. Ο Αιγύπτιος είδε την κατάλληλη στιγμή τον Φιρμίνο και ο Βραζιλιάνος με πλασέ από κοντά έγραψε το 0-2. Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Νόριτς παραδόθηκε ολοκληρωτικά στις ορέξεις της Λίβερπουλ.

Στο 74′ ο Μοχάμεντ Σαλάχ από δημιουργός μετατράπηκε σε εκτελεστής. Ο έμπειρος φορ πήρε τη μπάλα στα πόδια, επιχείρησε το σουτ και έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Κρουλ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος οι «Κόκκινοι» αρκέστηκαν περισσότερο στο να μην σπαταλήσουν άλλες δυνάμεις. Η Νόριτς δεν μπορούσε να απειλήσει έχοντας «σκάσει» από πολύ πιο νωρίς. Το τελικό 3-0 αντικατοπτρίζει πλήρως το φιλμ του αγώνα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ