ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Σπουδαία Μπρέντφορντ «τσίμπησε» την… απαράλλαχτη Άρσεναλ!

Στην πρεμιέρα της αγωνιστικής δράσης για φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ, η Άρσεναλ γνώρισε ήττα-σοκ με 2-0 από την πρωτάρα Μπρέντφορντ.

Σπουδαία Μπρέντφορντ «τσίμπησε» την… απαράλλαχτη Άρσεναλ!

Με το… δεξί ξεκίνησε το ταξίδι της στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ η Μπρέντφορντ επικρατώντας με 2-0 της Άρσεναλ. Στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας τους στην μεγάλη κατηγορία μετά από 74 χρόνια, οι «μέλισσες» ήταν εξαιρετικές κόντρα στους «κανονιέρηδες». Εκμεταλλευόμενη τις πολυάριθμες απουσίες της Άρσεναλ, η Μπρέντφορντ χτύπησε στα ίσα το παιχνίδι και πήρε μια σπουδαία νίκη.

Έπιασε την Άρσεναλ από τον λαιμό!

Ξεκινώντας πολύ νωθρά, η Άρσεναλ επέτρεψε στην Μπρέντφορντ να απειλήσει. Μόλις στο 12′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μπεουμό, ο οποίος μετά από πάσα του Τόνεϊ έχασε μοναδική ευκαιρία. Δραστήριος, ο Γάλλος επιθετικός  όλο το βράδυ έβαζε δύσκολα στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Μη βρίσκοντας τρόπο να πατήσει και να κυκλοφορήσει την μπάλα, η ομάδα του Αρτέτα δέχθηκε το γκολ πολύ εύκολα. Μέσα από την περιοχή, ο Κάνιος με χαμηλό σουτ νίκησε τον Λένο και πέτυχε το πρώτο γκολ της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.

Στην συνέχεια, αντί να έρθει η ισοφάριση των «κανονιέρηδων», η Μπρέντφορντ ήταν αυτή που έφτασε πάλι πιο κοντά στο γκολ. Ο Mμπεουμό στο 30′ έκανε γιό-γιό Μπεν Γουάιτ και Πάμπλο Μάρι, βγαίνοντας πρόσωπο με την εστία. Για κακή του τύχη όμως το διαγώνιο πλασέ του πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Λένο, λίγο άουτ.

Το ημίχρονο κύλισε με την Άρσεναλ να μην πατάει καθόλου στο γήπεδο, απογοητεύοντας τους φίλους της. Έτσι, η ανάπαυλα βρήκε την γηπεδούχο να νικάει δίκαια με 1-0.

Σεμινάριο κακής άμυνας και καθάρισμα της Μπρέντφορντ

Το δεύτερο μέρος του παιχνιδιού ξεκίνησε με την Άρσεναλ σαφώς ανεβασμένη και να ψάχνει απελπισμένα το γκολ της ισοφάρισης. Μεγάλη ευκαιρία είχε στο 51ο πρώτο λεπτό ο Σμιθ-Ρόου, αλλά το τελείωμα του δεν ήταν το καλύτερο δυνατό, με τον Ράγια να αποκρούει.

Θέλοντας να δει ακόμα περισσότερα από τους παίκτες του, ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Μίκελ Αρτέτα έριξε στο παιχνίδι τον Μπουκάγιο Σάκα. Σε μια σπουδαία στιγμή σεβασμού, άπαντες στο γήπεδο της Μπρέντφορντ χειροκρότησαν τον νεαρό εξτρέμ. Ένας από τους «μοιραίους» της Αγγλίας στον τελικό του Euro, ο Σάκα είχε δεχθεί αισχρές ρατσιστικές επιθέσεις και οι οπαδοί των «μελισσών» έδειξαν την στήριξή τους στον νεαρό παίκτη.

Ένα λεπτό πριν τα 70′, η μπάλα στρώθηκε στον Τζάκα, ο οποίος με  δυνατό σουτ έχασε για λίγο τον στόχο. Παρά τις προσπάθειες της Άρσεναλ, η Μπρέντοφρντ ήταν αυτή που τελικά πέτυχε ξανά γκολ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ των γηπεδούχων στο 73′, η άμυνα των κανονιέρηδων αδράνησε σχεδόν εγκληματικά και ο Νόργκααρντ ανενόχλητος διπλασίασε το προβάδισμα με κεφαλιά.

Μια από τις λίγες ευκαιρίες της Άρσεναλ να μειώσει ήρθε από την άστοχη εκτέλεση φάουλ του Πεπέ (77′). Σε μια φάση παρόμοια με αυτή του 2-0, πάλι από κόρνερ οι γηπεδούχοι άγγιξαν το τρίτο γκολ! Κακή άμυνα και λανθασμένη εκτίμηση του Λένο, η ομάδα του Αρτέτα από τύχη δεν δέχθηκε το 3-0.

Μέσα σε δύο λεπτά (86′ και 87′) Τζάκα και Πεπέ πλησίασαν στην μείωση του σκορ χωρίς αποτέλεσμα. Το τελικό σκορ δεν άλλαξε και το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή έφερε την λήξη της αναμέτρησης. Σπουδαία πρώτη νίκη στην Πρέμιερ για την Μπρέντφορντ μετά από 74 ολόκληρα χρόνια, εφιάλτης χωρίς τέλος για την ίδια από πέρσι Άρσεναλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ