ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
Η χορηγία που σώζει την Μπαρτσελόνα – Η NIKE της προσφέρει μια περιουσία!
Ούτε Αμορίμ, ούτε Ντε Τσέρμπι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μόλις αποκάλυψε με ποιον προπονητή μιλάει η Λίβερπουλ!
Η αστεία δικαιολογία του Άντονι : «Για αυτό έκανα την χειρονομία στην Κόβεντρι!»
Μπαρτσελόνα, σώθηκες – Αφήνει την Σίτι και πάει Βαρκελώνη ο ηγέτης!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Για πάντα στην Άστον Βίλα ο Έμερι – Υπέγραψε νέο τρελό συμβόλαιο! (vid)
Αντεπίθεση Τεν Χαγκ: «Ντροπή σας! Ναι ρε, πειράζει που πανηγυρίσαμε;» (vid)
Ο Φαν Μπάστεν έκανε «σκουπίδι» τον Ράσφορντ – «Ο τύπος δεν κάνει τίποτα»
Μπαρτσελόνα: Τα τρία «μεγάλα» ονόματα για τον πάγκο – Έτσι πάει για… αυτοκρατορία!
Ο Τσαλχάνογλου έβαλε τα κλάματα για το Scudetto της Ίντερ μέσα στο Σαν Σίρο (vid)
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Χάαλαντ πίνει και κερνάει και η Ντόρτμουντ εύκολα νικάει! (vid)

Εξαιρετική κρίθηκε η Ντόρτμουντ στο πρώτο παιχνίδι του Μάρκο Ρόζε στο πρωτάθλημα, με τον Έρλιγνκ Χάαλαντ να κάνει κυριολεκτικά ό,τι θέλει στην Άιντραχτ!

Χάαλαντ πίνει και κερνάει και η Ντόρτμουντ εύκολα νικάει! (vid)

Με το «Βεστφάλεν» γεμάτο ξανά με κόσμο, η Ντόρτμουντ έκανε το καλύτερο δώρο στους οπαδούς της. Οι Βεστφαλοί επικράτησαν με το πανηγυρικό 5-1 της Άιντραχτ και έδειξαν τρομακτικά δείγματα ποδοσφαίρου. Πολυτιμότερος της αναμέτρησης ο ισοπεδωτικός, Έρλινγκ Χάαλαντ, με 3 ασίστ και 2 γκολ!

Του… κεφαλιού του ο Χάαλαντ από πέρσι!

Γεμάτη όρεξη ενόψει της νέας σεζόν μπήκε στο παιχνίδι η Ντόρτμουντ. Μετά από λάθος της Άιντραχτ που προήλθε από την πίεση των Βεστφαλών, οι παίκτες του Ρόζε επιτέθηκαν από τα δεξιά στο 8′. Η παράλληλη πάσα του Αζάρ όμως πέρασε μόλις λίγα εκατοστά μπροστά από τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Φάση που θεωρητικά ήταν εύκολο γκολ.

Η πίεση της Ντόρτμουντ συνεχίστηκε στο ίδιο επίπεδο με τον Ρέινα να βγαίνει αντιμέτωπος με τον Τραπ στο 17ο λεπτό. Ο Χίντερεγκερ όμως σε μια σπουδαία επίδειξη ικανότητας του πήρε την μπουκιά μέσα από το στόμα, διώχνοντας σε κόρνερ. Η ανωτερότητα των γηπεδούχων μετουσιώθηκε τελικά και σε γκολ στο 23′. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έκανε τρομερή κούρσα 40 μέτρων και μοίρασε έτοιμο γκολ στον αρχηγό, Μάρκο Ρόις.

Ένα ανόητο λάθος στον χώρο του κέντρου επέτρεψε στην Άιντραχτ να πατήσει περιοχή. Με τον Πάσαλακ να προσπαθεί να διώξει την μπάλα πριν τον επιθετικό, άθελα του έκανε άριστο πλασέ… στην εστία του (27′)!

Αυτή η «ανορθογραφία» όμως δεν έμελλε να μείνει για πολύ. Δημιουργός για ακόμη μια φορά, ο Χάαλαντ μοίρασε στον Αζάρ, ο οποίος με διαγώνιο πλασέ έδωσε πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του (32′). Ο Νορβηγός συνέχιζε να κάνει τα πάντα και πλέον είχε έρθει η ώρα του να μπει στην λίστα των σκόρερ. Πιέζοντας ψηλά τον Ιλσάνκερ στο 34ο λεπτό, έκλεψε την μπάλα, κάλπασε στον κενό χώρο και πλάσαρε εύκολα για το 3-1!

Το πάρτι των γηπεδούχων συνεχίστηκε με τον Ρόις να εκμεταλλεύεται το τραγικό λάθος του Τραπ για το 4-1. Ο Γερμανός τερματοφύλακας θέλοντας να αποφύγει το κόρνερ έκανε προσπάθεια να κρατήσει την μπάλα στο γήπεδο. Με τον Ρόις να ακολουθεί τη φάση όμως, το 4-1 ήρθε εύκολα. Ωστόσο, το VAR ανέτρεψε την απόφαση του γκολ, καθώς η μπάλα είχε βγει εκτός.

Χατ-τρικ με ασίστ ο Νορβηγός που τους έπαιζε όλους… μόνος!

Η ανάπαυλα έφερε μια φυσιολογική πτώση του ρυθμού στο παιχνίδι. Πρώτη απείλησε η Άιντραχτ με τον Μπορέ στο 55′, αλλά η προσπάθεια του πέρασε ψηλά άουτ. Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου ήλθε και πάλι για τους Βεστφαλούς, οι οποίοι σκόραραν ξανά! Με την προσπάθεια για σουτ του Χάαλαντ να γίνεται τελικά… πάσα στον Ρέινα, ο Αμερικάνος με ευκολία έγραψε το 4-1 στο 57ο λεπτό! Αυτή ήταν και η τρίτη ασίστ του Νορβηγού φορ στο παιχνίδι!

Πάλι με γρήγορη αντεπίθεση, η Ντόρτμουντ συνέχισε να «σκοτώνει» την Άιντραχτ! Με πάσα πίσω από το κέντρο, ο Ρόις βρήκε στον κενό χώρο τον Χάαλαντ. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν… λάσο να τον σταματήσουν και με χαρακτηριστική άνεση, ο τρομακτικός Νορβηγός σκόρερ έγραψε το 5-1!

Το γκολ της παρηγοριάς για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 86ο λεπτό μετά από κόρνερ. Ο Χάουγκε κινήθηκε στην πλάτη της αμυντικής γραμμής των Βεστφαλών και με άνεση μείωσε για το 5-2. Στις καθυστερήσεις, ο Χάαλαντ άγγιξε το χατ-τρικ και στα γκολ, αλλά ο Τραπ δεν επέτρεψε αλλαγή του σκορ.

Κάπως έτσι, το θεότρελο παιχνίδι ολοκληρώθηκε, με την αρμάδα του Μάρκο Ρόζε να δείχνει πως φέτος θα προσπαθήσει να πιέσει για τον τίτλο. Όσο για τον Έρλινγκ Χάαλαντ, απλά συνεχίζει τον… χαβά του!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ