Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επέστρεψε στο Βέλγιο για την Αντβέρπ ο Ναϊνγκολάν!
Ίντερ

Επέστρεψε στο Βέλγιο για την Αντβέρπ ο Ναϊνγκολάν!

Μετά την εξουδετέρωση του συμβολαίου του στην Ίντερ, ο Ράτζα Ναϊνγκολάν αποφάσισε να επιστρέψει στη γενέτειρά του, Αμβέρσα για χάρη της Αντβέρπ.

15.08.2021 | 20:13

Στην πατρίδα του επέστρεψε ο Ράτζα Ναϊνγκολάν μετά την «περιπέτεια» του στην Ίντερ. Για λογαριασμό της Αντβέρπ, ο 33χρονος πολύπειρος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2 ετών με την βέλγικη ομάδα.

Το κεφάλαιο της Ίντερ και της Ιταλίας έκλεισε επισήμως για τον Ράτζα Ναϊνγκολάν. Μετά από ένα σπουδαίο πέρασμα 16 ολόκληρων ετών από τα ιταλικά γήπεδα, ο Βέλγος ποδοσφαιριστής αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα επιστροφής στα… γνωστά του λημέρια. Έτσι, η ανακοίνωση της επιστροφής του στο Βέλγιο για λογαριασμό της Άνβτερπ έγινε επίσημη.

Άφησε την Ίντερ και πάτησε Αμβέρσα ο Ναϊνγκολάν!

Πριν λίγες μέρες, η Ίντερ έλυσε το συμβόλαιο του «νίντζα», ο οποίος ουδέποτε ταίριαξε στα σχέδια των «νερατζούρι». Μετά από μόλις έναν χρόνο ως ενεργό μέλος της και δύο συνεχόμενους δανεισμούς στην Κάλιαρι, ο 33χρονος αποχώρησε από το Μιλάνο. Αν και οι περισσότεροι περίμεναν να πάει πάλι στην αγαπημένη του Κάλιαρι, τελικά ήρθε η ολική ανατροπή της υπόθεσης.

«Είναι ωραία που επέστρεψα εδώ» ανέφερε αρχικά για την επιστροφή του στο Βέλγιο ο Ναϊνγκολάν. «Επέλεξα την Αντβέρπ διότι ο πρόεδρος έδειξε πως με ήθελε πολύ και βρίσκω το πρότζεκτ της πολύ ενδιαφέρον».

Το μέλλον του Ράτζα ήταν αβέβαιο μετά την αποχώρηση του από το Μιλάνο και την Ίντερ. Τόσο η Μπεσίκτας όσο και η Κάλιαρι ενδιαφέρονταν ιδιαίτερα να εντάξουν στο ρόστερ τους τον πολύπειρο μέσο. Τελικά όμως. κόντρα σε κάθε πρόβλεψη η ομάδα της Αμβέρσας κέρδισε στο νήμα. Μάλιστα, ως μεγάλη αντίπαλος της προηγούμενης ομάδας του, Μπέρσοτ, υπήρξε κάποια αμφισβήτηση στην επιλογή του. «Μεγάλωσα στην Μπέρσοτ και πάντα θα είμαι χαρούμενος για όσα πέρασα. Όμως στην καριέρα σου πρέπει να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις επιλογές. Και η επιλογή μου δεν είναι κόντρα στους οπαδούς της ομάδας, αλλά το να επιστρέψω στο Βέλγιο μετά από 16 χρόνια».

Στο Μιλάνο αγωνίστηκε μόλις 41φορές, σκοράροντας 7 τέρματα. Συνολικά στην Ιταλία αγωνίστηκε περισσότερες από 500 φορές, αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα στο Καμπιονάτο κυρίως ως παίκτης της Ρόμα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version