ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Κάρφωσε» τον Ράτκλιφ ο Φερνάντες: «Δεν είναι ωραίο να ακούει κάποιος ότι είναι υπερτιμημένος»
Ο μυθικός Ραφίνια άφησε πίσω του… Τιτάνες όπως ο Κακά κι ο Νεϊμάρ! (stats)
Χούμελς: «Ρόμα, ζητάω συγγνώμη σε όλους! Τους απογοήτευσα όλους»
«Βράζουν» στη Σοσιεδάδ για τη διαιτησία κόντρα στην Γιουνάιτεντ: «Ο Διάβολος ήταν ντυμένος στα μπλε»
Αδιόρθωτος Νεϊμάρ: Πάρταρε σε φάρμα με τουλάχιστον 10 γυναίκες! (vid)
Μπαρτσελόνα: Ο φευγάτος… μένει με νέο «πλούσιο» συμβόλαιο!
Ο Αρτέτα μοιράστηκε τα πιο ευχάριστα νέα για τον Σάκα!
Ο Σλοτ έδωσε εντολή: «Θέλω να παραμείνει και του χρόνου στην Λίβερπουλ»
Ο Σαλάχ ξεπέρασε δύο μύθους κι… έπιασε άλλους δύο στην Premier League!
Ειρωνικός Γκουαρντιόλα – Η απάντηση του στις… προσβολές του Καπέλο!
Ρεάλ: Απίστευτο – Ο Αντσελότι θα κάνει προπόνηση με… τρεις παίκτες!
Το ντεκολτέ της Τζεορτζίνα Ροντρίγκεζ είναι έτοιμο… να εκραγεί (pics)
Στα ραντάρ της Ρεάλ Μαδρίτης ο στόπερ της επόμενης 15ετίας
Αμορίμ: «Πρέπει να βοηθήσουμε τον Μπρούνο να κερδίσει τίτλους»
Ουσμάν Ντεμπελέ: Σοβαρεύτηκε, άφησε τα video games και… επανασυστήθηκε
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Bundesliga

Πέθανε ο Γκερντ Μίλερ

Ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες όλων των εποχών, ο αξεπέραστος, Γκερντ Μίλερ, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας. Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της Μπάγερν.

Πέθανε ο Γκερντ Μίλερ

Παγκόσμια θλίψη καθώς πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή ο Γκερντ Μίλερ. Ο Γερμανός παλαίμαχος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών. Θυμίζουμε πως ήταν ένας από τους σπουδαιότερους επιθετικούς όλων των εποχών.

«Σήμερα είναι μια θλιβερή, μαύρη ημέρα για την Μπάγερν και όλους τους φιλάθλους της. Ο Γκέρντ Μίλερ, ήταν ο μεγαλύτερος επιθετικός που υπήρξε ποτέ και ένας καλός άνθρωπος, μια προσωπικότητα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο», δήλωσε φανερά λυπημένος, ο πρόεδρος των Βαυαρών, Χέρμπερτ Χάϊνερ και πρόσθεσε: «Είμαστε ενωμένοι με βαθιά θλίψη με την σύζυγό του, Ούτσι και την οικογένειά του. Χωρίς τον Γκέρντ Μίλερ, η Μπάγερν δεν θα ήταν το κλαμπ που όλοι αγαπάμε σήμερα. Το όνομά του και η μνήμη του θα μείνουν για πάντα».

Λίγα στοιχεία για τη ζωή και τη καριέρα του Γκερντ Μίλερ

Ο Γκερντ Μίλερ γεννήθηκε στο Νέρντλιγκεν το 1945. Αγωνίστηκε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του το 1963/64, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στην Μπάγερν Μονάχου. Εκεί απογειώθηκε και απογείωσε την ίδια τη βαυαρική ομάδα και απέκτησε το προσωνύμιο «Der Bomber». Στο τέλος της καριέρας του αγωνίστηκε για δύο χρόνια στις ΗΠΑ, από το 1979 έως το 1981, στους Φορτ Λοντερντέιλ Στράικερς. Σύμφωνα με το Transfermarkt, στην πλούσια καριέρα του αγωνίστηκε σε 580 αγώνες και πέτυχε 523 γκολ, ενώ μοίρασε και 104 ασίστ. Μίλερ

Με την Εθνική Γερμανίας αγωνίστηκε 62 φορές και πέτυχε 68 γκολ. Ανάμεσα σε άλλα, πανηγύρισε την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1974 και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 1972. Επίσης, κατέκτησε 4 φορές την Bundesliga, 4 φορές το Κύπελλο Γερμανίας, 3 φορές το Κύπελλο Πρωταθλητριών με την τρομερή Μπάγερν των αρχών της δεκαετίας του ’70, ένα Κύπελλο Κυπελλούχων. Το 1970 ήταν αυτός που βραβεύτηκε με τη «Χρυσή Μπάλα», ενώ ήταν και πρώτος σκόρερ στο Μουντιάλ του Μεξικού. Το 1972 πήρε το «Χρυσό Παπούτσι» στο Euro του 1972.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ