ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Δυσαρεστημένος στην Σίτι ο Γκάμπριελ Ζεσούς

Μπορεί ο Σέρχιο Αγουέρο να έφυγε από την Σίτι, όμως ακόμα και τώρα ο χρόνος του Γκάμπριελ Ζεσούς δεν είναι αυτός που θα περίμενε ο ίδιος.

Δυσαρεστημένος στην Σίτι ο Γκάμπριελ Ζεσούς

Κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος με τον χρόνο συμμετοχής του στην Μάντσεστερ Σίτι είναι ο Γκάμπριελ Ζεσούς. Τα λεπτά συμμετοχής του Βραζιλιάνου είναι λίγα και ο ίδιος δεν είναι καθόλου χαρούμενος με το μέρος του στο rotation.

Μόλις 20 λεπτά συμμετοχής είδε κόντρα στην Τότεναμ με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι ο Γκάμπριελ Ζεσούς. Οι πρωταθλητές αν και είχαν αρκετές ευκαιρίες κόντρα στους «πετεινούς», ηττήθηκαν με 1-0 στην πρεμιέρα. Παρά την δημιουργία τους, η εκτέλεση ήταν ένα κομμάτι στο οποίο τα βρήκαν σκούρα οι «πολίτες».

Αλλαγή του… κανένα στην επίθεση ο Ζεσούς!

Ο Βραζιλιάνος φορ ερχόμενος από τον πάγκο για ακόμα μια φορά δεν κατάφερε να βοηθήσει κάπως. Και όπως αναφέρουν Μέσα από την Αγγλία, ο 24χρονος δεν είναι ικανοποιημένος με τον προπονητή του. Ο άλλοτε φορ της Παλμέιρας θεωρεί πως θα έπρεπε να πάρει περισσότερες ευκαιρίες από τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Ειδικά από την στιγμή που ο Σέρχιο Αγουέρο αποχώρησε από το Μάντσεστερ.

Παρόλα αυτά, ο Γκουαρντιόλα μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να ακούει ιδιαίτερα τις ανησυχίες του παίκτη του. Μάλιστα, προτιμά να παίζει ένα σύστημα με 4-6-0, με ψεύτικο εννιάρι τον Φεράν Τόρες, παρά να ξεκινάει βασικό τον Ζεσούς. Δυσαρεστημένος που είναι αλλαγή του… κανένα, ο Βραζιλιάνος σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Σίτι.

Οι πρωταθλητές δεν έκρυψαν το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Χάρι Κέιν μέσα στο καλοκαίρι. Από την στιγμή που ο Άγγλος στράικερ δήλωσε πως ήθελε να αποχωρήσει από την Τότεναμ, οι «πολίτες» ήταν η μόνη ομάδα που ασχολήθηκε με την περίπτωσή του. Παρά το πέρας αρκετών εβδομάδων όμως, ακόμα δεν έχει επιτευχθεί κάποια συμφωνία για τον 28χρονο σκόρερ των Λονδρέζων.

Αυτές οι εξελίξεις σε συνδυασμό με την μη προτίμηση του Ζεσούς από τον Γκουαρντιόλα, φέρνει ένα αδιέξοδο για το μέλλον τους στην ομάδα. Αν την δεδομένη στιγμή ο χρόνος του στην ομάδα είναι περιορισμένος, με την έλευση του Κέιν ο… πάγκος θα είναι σχεδόν βέβαιος κάθε Σαββατοκύριακο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ