ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

H Τσέλσι του 2011 «έφτιαξε» τον Λουκάκου του σήμερα! (vid)

Ο Ρομέλου Λουκάκου επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο της Τσέλσι για πρώτη φορά, μετά από δέκα χρόνια και μίλησε για τη νέα του πρόκληση.

H Τσέλσι του 2011 «έφτιαξε» τον Λουκάκου του σήμερα! (vid)

Τσέλσι και Ρομέλου Λουκάκου γνωρίζονται από παλιά! Συγκεκριμένα οι Λονδρέζοι είχαν κάνει δικό τους τον Βέλγο φορ το καλοκαίρι του 2011 από την Άντερλεχτ. Μαζί τους δεν πρόλαβε να παίξει πολλά ματς. Μόλις δέκα χωρίς να σκοράρει κάποιο τέρμα μαζί τους πριν φύγει δανεικός σε Γουέστ Μπρόμιτς και Έβερτον αργότερα.

Παρόλα αυτά ο έμπειρος φορ, πλέον, έχει να λέει τα καλύτερα για το πρώτο του πέρασμα από την αγγλική πρωτεύουσα. Οι πρωταθλητές Ευρώπης έβαλαν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, ώστε να τον αγοράσουν εκ νέου. Ο Λουκάκου με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι των «μπλε», μεταξύ άλλων, επισήμανε πόσο σημαντικές ήταν για εκείνον εκείνες οι εμπειρίες που αποκόμισε και πόσο τον βοήθησαν στην μετέπειτα καριέρα του, πριν επιστρέψει εκ νέου στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

«Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από την τελευταία φορά που ήμουν εδώ. Είδα ότι το προπονητικό κέντρο έγινε ακόμα μεγαλύτερο σε σχέση με πριν! Παρόλα αυτά νιώθω πολύ ωραία που επέστρεψα πίσω. Είδα κάποια πρόσωπα που είχα καιρό να τα δω, αλλά δεν τα είχα ξεχάσει!

Ακόμα θυμάμαι το πέρασμά μου από την Τσέλσι πριν από δέκα χρόνια. Από τότε και μέχρι σήμερα είχα στο μυαλό μου όλα αυτά που ένιωσα και έζησα και γενικότερα όλα εκείνα που πέρασα στην Τσέλσι όσο ήμουν σε αυτή. Χάρη σε αυτά έγινα ο παίκτης που είμαι σήμερα», τόνισε μεταξύ άλλων.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube Έτοιμος για μία νέα αρχή με την Τσέλσι ο Λουκάκου!

Έτοιμος για μία νέα αρχή με την Τσέλσι ο Λουκάκου!

Όταν η Τσέλσι είχε αποκτήσει από την Άντερλεχτ τον Ρομέλου Λουκάκου το 2011 είχε πάρει έναν παίκτη- ταλέντο. Κάποιον που θα μπορούσε να γίνει σπουδαίος. Εν έτει 2021 κάτι τέτοιο πλέον ισχύει για τον Βέλγο στράικερ που πλέον είναι έτοιμος να βγει μπροστά στα δύσκολα!

«Μπορώ να πω με σιγουριά ότι είμαι τελείως διαφορετικός παίκτης και χαρακτήρας σε σχέση με την περασμένη φορά. Πλέον είμαι ηγέτης. Είμαι ένας άνθρωπος που τον νοιάζει τι κάνουν και πως είναι οι συμπαίκτες του και όπου προσπαθεί να τους κάνει να νιώσουν καλύτερα και πιο άνετα. Έτσι, ηγούμαι!

Όσο ήμουν στην Ίντερ, υπήρξα και αρχηγός της εθνικής ομάδας του Βελγίου. Όλοι θέλω να ξέρουν ότι όταν ένα παιχνίδι γίνει δύσκολο ή στραβώσει για εμάς θα είμαι εκεί να τους βοηθήσω και να τος εμψυχώσω. Ποτέ για να τους βρίσω ή να τους φωνάξω! Πάντα θέλω να τους δίνω θετική ενέργεια για να ξέρουν ότι μπορούμε να νικήσουμε. Κάτι που είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ