ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα είχε σκάουτερ που πλήρωνε με οκτώ εκατομμύρια ευρώ!

Πολλοί και διάφοροι έτρωγαν με... χρυσά κουτάλια στην Μπαρτσελόνα προ ετών, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της ομάδας, Ζοάν Λαπόρτα.

Η Μπαρτσελόνα είχε σκάουτερ που πλήρωνε με οκτώ εκατομμύρια ευρώ!

Τα χρέη στην Μπαρτσελόνα είναι πολλά. Πάρα πολλά. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε ο σύλλογος έχασε τον Λιονέλ Μέσι, τον καλύτερο παίκτη που είχε. Τον καλύτερο παίκτη που φόρεσε τη φανέλα του. Όχι γιατί δεν τον ήθελε ή γιατί δεν υπήρχε καλή σχέση ανάμεσά τους. Αλλά γιατί έπρεπε να τηρηθούν κάποιοι νόμοι της La Liga.

Ωστόσο, οι οικονομικές ατασθαλίες περασμένων ετών έφεραν τους Καταλανούς στο σημείο που βρίσκονται σήμερα. Αυτό τόνισε με δηλώσεις του ο Ζοάν Λαπόρτα. Ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (16/8) είχε να πει πολλά για την οικονομική… τρύπα στα ταμεία της Μπαρτσελόνα.

Επί εποχής άλλων διοικήσεων τα χρήματα που έφευγαν ήταν πολλά και προς πολλούς. Μάλιστα, υπάρχουν άτομα που δεν ήταν στο ποδοσφαιρικό κομμάτι που είχαν λαμβάνειν πολλά εκατομμύρια ευρώ! Όμως, η ιστορία ενός σκάουτερ που βρισκόταν για χάρη των Καταλανών στη Νότιο Αμερική για να βρει ταλέντα έγινε γνωστή και δείχνει πόσο σημαντικό ήταν το πρόβλημα της αλόγιστης σπατάλης χρημάτων.

«Μέχρι και σήμερα προσπαθούμε να βρούμε πόσα χρήματα και πού πήγαιναν. Υπάρχουν άτομα που έπαιρναν πάρα πολλά εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να προσφέρουν ιδιαίτερο έργο στην ομάδα. Μάλιστα, υπήρχε ένας άνθρωπος που λάμβανε οκτώ εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για να παρακολουθεί παίκτες στη Νότιο Αμερίκη. Είχε τον ρόλο του σκάουτερ», τα λόγια του Λαπόρτα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube Στην Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει η εποχή του... ψαλιδιού! 

Στην Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει η εποχή του… ψαλιδιού!

Το έργο του Ζουάν Λαπόρτα δεν είναι μήτε εύκολο, μήτε απλό. Πρέπει να βρει τρόπους να ρίξει τα έξοδα και να αυξήσει τα έσοδα της Μπαρτσελόνα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Μόνο έτσι θα μειωθεί η οικονομική ζημία που υπάρχει. Γι’ αυτό το λόγο οι Καταλανοί απέκτησαν πολλούς και ταλαντούχους παίκτες σαν ελεύθερους.

Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτή η προσπάθεια που κάνει είναι ζωτικής σημασίας. Όμως, έχει να κάνει με το μέλλον του συλλόγου και το πως θα πορευτεί για τα επόμενα χρόνια. Μην ξεχνάμε πως παρέλαβε χρέος που έφτανε τα 1,3 δις ευρώ, οπότε σίγουρα θα χρειαστεί και τον ανάλογο χρόνο. Η Μπαρτσελόνα είχε σκάουτερ που πλήρωνε με οκτώ εκατομμύρια ευρώ!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ