ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Τάζει τον… μισό πύργο του Άιφελ στον Πογκμπά η Παρί!

Ανάμεσα στην «αγαπημένη» Ρεάλ Μαδρίτης και τον Πολ Πογκμπά θέλει να χωθεί η Παρόι Σεν Ζερμέν, η οποία ετοιμάζεται να προσφέρει συμβόλαιο... ζωής στον Γάλλο!

Τάζει τον… μισό πύργο του Άιφελ στον Πογκμπά η Παρί!

Τα πάντα για να καταφέρει να υπογράψει του χρόνου ως ελεύθερο τον Πολ Πογκμπά είναι διατεθειμένη να κάνει η Παρί Σεν Ζερμέν. Κάτι που φαίνεται από τον μυθικό μισθό που ετοιμάζεται να προσφέρει στον Γάλλο μαέστρο.

Γιατί να ξοδεύεις εκατοντάδες εκατομμύρια σε μεταγραφές παικτών όταν μπορείς να τους πείσεις να έρθουν δωρεάν; Αυτό πρέπει να αναλογίστηκαν τους τελευταίους μήνες οι ιθύνοντες της Παρί Σεν Ζερμέν η οποία έκανε στροφή 180 μοιρών στον μεταγραφικό σχεδιασμό της. Αποκτώντας τους Λιονέλ Μέσι, Τζίνι Βαϊνάλντουμ και Τζίτζι Ντοναρούμα χωρίς να πληρώσει ευρώ σε μεταγραφή, οι Παριζιάνοι έχτισαν ένα ακόμα ισχυρότερο ρόστερ.

Διπλάσιες απολαβές από όσες λαμβάνει τώρα ο Πογκμπά!

Και την τακτική απόκτησης των κορυφαίων ελεύθερων παικτών θέλουν να συνεχίσουν. Με πρώτο και καλύτερο στόχο τον Πολ Πογκμπά. Το συμβόλαιο του Γάλλου παγκόσμιου πρωταθλητή με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Ο ίδιος δεν φαίνεται να θέλει να ανανεώσει στους «κόκκινους διαβόλους». Αυτό, διότι όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο ιδανικός προορισμός του για το επόμενο καλοκαίρι.

Σφήνα όμως στους «μερένχες» θέλει να χωθεί η γαλλική ομάδα. Έχοντας άπλετο χρήμα για να ξοδέψουν, οι Παριζιάνοι θέλουν να δελεάσουν τον 28χρονο μέσο. Και το ποσό που του προσφέρουν είναι πραγματικά εξωπραγματικό! Όπως μεταδίδουν γαλλικές ιστοσελίδες, το χρυσό συμβόλαιο που θέλουν να δώσουν στον Πογκμπά θα φτάνει τις απολαβές των 600 χιλιάδων ευρώ την εβδομάδα! Ποσό υπερδιπλάσιο από αυτό που έχει αυτή τη στιγμή στην Αγγλία.

Όπως γίνεται κατανοητό, τέτοιο ποσό δεν μπορεί σε καμία των περιπτώσεων να προσφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης ή η Μπαρτσελόνα. Ναι μεν οι δύο ομάδες βρίσκονται πιο ψηλά στην λίστα προτεραιότητας του Γάλλου, όμως η κρίση του κορονοϊού τις έχει επηρεάσει σημαντικά. Έτσι, ο Πογκμπά θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε χρήματα ή την προσωπική του επιθυμία. Και η αλήθεια είναι πως με τόσα χρήματα, οι Γάλλοι βάζουν πολύ μεγάλο δίλημμα στον σούπερ σταρ της Γιουνάιτεντ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ