ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Και ξαφνικά Χάαλαντ για Ρεάλ αν… δεν του Μπαπέ!

Στη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του Έρλινγκ Χάαλαντ αν δεν ευδοκιμήσει εκείνη του Κιλιάν Μπαπέ.

Και ξαφνικά Χάαλαντ για Ρεάλ αν… δεν του Μπαπέ!

Είναι γνωστό και αρκετές ημέρες ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα τα δώσει όλα για να πάρει τον Κιλιάν Μπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν. Όμως, δεν είναι στο χέρι της. Μιας και ο Γάλλος φορ έχει συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα ως το καλοκαίρι του 2022. Οπότε στην ισπανική ομάδα εξετάζουν σοβαρά και την περίπτωση του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Νορβηγός επιθετικός την περασμένη σεζόν έκανε πράγματα και θαύματα με τους Γερμανούς. Παράλληλα προ μηνών, είχε συναντήσεις τόσο εκείνος όσο και ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, με τους Μαδριλένους όσο και με την Μπαρτσελόνα, προκειμένου να εξετάσουν από κοινού ποιες είναι οι πιθανότητες να συνεργαστούν μαζί στο μέλλον.

Σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο, Κάρλος Κάπριο, ο οποίος εργάζεται για τη «Marca» oι «μερένχες» θέλουν να κλείσουν το μεταγραφικό παζάρι με μία καλή μεταγραφή. Όχι για όπου κι όπου, αλλά για την επίθεσή τους. Γι’ αυτό το λόγο και καλοβλέπουν την περίπτωση του Σκανδιναβού φορ αν… στραβώσει για τα καλά του Μπαπέ.

Παρόλα αυτά ακόμη και η περίπτωση του Χάαλαντ δεν φαίνεται εύκολη. Μιας και οι Βεστφαλοί κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού επισήμαναν πως δεν έχουν κανέναν σκοπό να τον πουλήσουν όσα χρήματα και αν δεχτούν. Μένει να δούμε από εδώ και πέρα τι άλλο μπορεί να συμβεί!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; O Χάαλαντ και ο Μπαπέ είναι το μέλλον του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου!

O Χάαλαντ και ο Μπαπέ είναι το μέλλον του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου!

Τόσο ο Έρλινγκ Χάαλαντ όσο και ο Κιλιάν Μπαπέ έχουν σπάσει τα κοντέρ με τα γκολ που βάζουν! Και όλα αυτά παρά το νεαρό της ηλικίας τους. Φαίνεται πως αν συνεχίσουν έτσι και οι δύο, τότε θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον και θα σαρώσουν τους ομαδικούς και ατομικούς τίτλους. Είναι το μέλλον του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου το δίχως άλλο.

Γι’ αυτό το λόγο και η Ρεάλ Μαδρίτη θέλει να κάνει από τώρα δικό της είτε τον έναν, είτε τον άλλον. Μιας και οι δύο έχουν όλα όσα χρειάζονται για να γράψουν ιστορία μέσα στα επόμενα χρόνια. Κάτι που το ξέρει πολύ καλά ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ