ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Ο Ουπαμεκανό «έσβησε» τον Χάαλαντ στην πρώτη τους συνάντηση!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπάγερν Μονάχου, Νταγιό Ουπαμεκανό, ξεκίνησε εντυπωσιακά έχοντας ως αντίπαλο τον Έρλινγκ Χάαλαντ στο Σούπερ Καπ.

Ο Ουπαμεκανό «έσβησε» τον Χάαλαντ στην πρώτη τους συνάντηση!

Η σεζόν ξεκίνησε ιδανικά για την Μπάγερν Μονάχου. Όχι στο πρωτάθλημα, όπου έφερε ισοπαλία με την Γκλάντμπαχ, αλλά οι Βαυαροί κατέκτησαν το Σούπερ Καπ Γερμανίας, επικρατώντας 3-1 της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ένας από τους πρωταγωνιστές τους ήταν ο Νταγιό Ουπαμεκανό.

Ο Γάλλος στόπερ υπέγραψε πριν από μήνες στη γερμανική ομάδα, αφήνοντας τη Λειψία. Κανείς δεν ήξερε, παρά τα πλούσια φυσικά του προσόντα, αν είναι ικανός να σταθεί στο επίπεδο της Μπάγερν και στις απαιτήσεις που είναι αν μη τι άλλο πολλές και υψηλές. Αλλά εκείνος δείχνει ότι είναι έτοιμος να τα δώσει όλα! Πρώτο δείγμα και μάλιστα θετικό, όπως φανερώνουν τα νούμερά του, κόντρα στον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Νορβηγός φορ τα βρήκε δύσκολα απέναντι στον Ουπαμεκανό στην πρώτη τους συνάντηση για το Σούπερ Καπ. Όπως κατέγραψε η στατιστική υπηρεσία της αναμέτρησης από τις 12 μονομαχίες που είχε το εν λόγω δίδυμο στις εννιά βγήκε νικητής ο παίκτης της Μπάγερν Μονάχου! Κάτι που μόνο εύκολο δεν ήταν μιας και ο Χάαλαντ έδειξε στην πρεμιέρα της Ντόρτμουντ για το πρωτάθλημα πόσο «καυτός» είναι!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ο Ουπαμεκανό είναι στόπερ για... πολλά χρόνια στην Μπάγερν Μονάχου!

Ο Ουπαμεκανό είναι στόπερ για… πολλά χρόνια στην Μπάγερν Μονάχου!

Στην Μπάγερν Μονάχου δεν κάνουν πολλές μεταγραφές. Κάθε άλλο. Λίγες και καλές. Όμως, όταν είναι να βάλουν το χέρι στην τσέπη και μάλιστα βαθιά, τότε προσέχουν αρκετά που θα τα… σκάσουν. Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και εκείνη του Νταγιό Ουπαμεκανό. Ο Γάλλος στόπερ πριν τους Βαυαρούς έκανε πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Λειψίας.

Γι’ αυτό το λόγο οι -μόνιμοι- πρωταθλητές Γερμανίας αποφάσισαν να τον κάνουν δικό τους. Άλλωστε έχει όλο το πακέτο. Είναι αθλητικός, γρήγορος, έχει την κατάλληλη τεχνική για στόπερ. Ωστόσο, το μεγάλο του πρόβλημα είναι ότι βγάζει συνέχεια τραυματισμούς. Αν στην Μπάγερν τον βοηθήσουν καταλλήλως πάνω σε αυτό το κομμάτι, τότε είναι σίγουρο ότι θα έχουν στόπερ για πολλά χρόνια!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ