Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Ροχιμπλάνκο» μέχρι το 2027 ο πολυθεσίτης Γιορέντε (pic)
Ατλέτικο Μαδρίτης

«Ροχιμπλάνκο» μέχρι το 2027 ο πολυθεσίτης Γιορέντε (pic)

Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάρκος Γιορέντε συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια με τον Ισπανό χαφ να υπογράφει νέα 6ετη σύμβαση.

18.08.2021 | 23:15

H Ατλέτικο Μαδρίτης των τελευταίων ετών έχει φτιαχτεί έτσι από τον Σιμεόνε που οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της μπορούν να παίξουν περισσότερες από μία θέσεις. Οι Μαδριλένοι πέρυσι κατάφεραν να τερματίσουν στην κορυφή της La Liga χάρις αυτό το… όπλο. Ο Λουίς Σουάρες ήταν ο πιο κομβικός ποδοσφαιριστής όσον αφορά την εκτέλεση όμως ο Ουρουγουανός φορ είχε κοντά του άξιους συμπαραστάτες. Ένα από αυτούς αναμφισβήτητα ο Μάρκος Γιορέντε.

Ο Ισπανός άσσος ήρθε στο Γουάντα Μετροπολιτάνο το καλοκαίρι του 2019 αφήνοντας το αντίπαλον δέος Ρεάλ Μαδρίτης. Από εκείνη τη στιγμή μέχρι και σήμερα ο 26χρονος έχει… κουμπώσει εξαιρετικά στα σχέδια του Ντιέγκο Σιμεόνε. Πως αλλιώς αφού ο έμπειρος χαφ μπορεί να παίξει με ευκολία σχεδόν σε όλες τις θέσεις της ενδεκάδες. Από μόνο του αυτό έφερε την Ατλέτικο μπροστά σε μια έξυπνη απόφαση. Να ανανεώσει τη συνεργασία της μαζί του.

Το Tweet της Ατλέτικο για το νέο συμβόλαιο με τον Γιορέντε

Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάρκος Γιορέντε έδωσαν τα χέρια και επέκτειναν τη συνεργασία τους για ακόμη τρία χρόνια. Έτσι ο 26χρονος θα βρίσκεται στην αγκαλιά των «Ροχιμπλάνκος» τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε συνηθίζει να επιβραβεύει με το παραπάνω ποδοσφαιριστές που προσφέρουν στο σύνολο. Ο Γιορέντε πέρυσι ήταν καταπληκτικός. Με δώδεκα τέρματα και έντεκα ασίστ συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχημένη πορεία της μαδριλένικης ομάδας.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Στις δηλώσεις του ο ταλαντούχος χαφ δεν έκρυψε τη χαρά του για αυτή την εξέλιξη. Ο Γιορέντε δείχνει να έχει μετατραπεί εκτός από ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο και σε ένθερμο υποστηρικτή της ομάδας. Η πρωταθλήτρια Ισπανίας βάζει και φέτος πλώρη για την κορυφή του ισπανικού ποδοσφαίρου. Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα θέλουν να αμφισβητήσουν την κυριαρχία της αλλά θα πρέπει να μοχθήσουν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version