ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Το… καταραμένο «εννιά» της Τσέλσι προκαλεί τον Λουκάκου

Τολμηρός το λιγότερο μπορεί να χαρακτηριστεί ο Ρομέλου Λουκάκου που επέλεξε το «στοιχειωμένο» νούμερο εννιά της Τσέλσι στην φανέλα του.

Το… καταραμένο «εννιά» της Τσέλσι προκαλεί τον Λουκάκου

Με το «καλημέρα»… κοχονάτη κίνηση έκανε ο Ρομέλου Λουκάκου στην Τσέλσι! Ο πρώην επιθετικός της Ίντερ και μεταγραφή-ρεκόρ στην ιστορία των «μπλε» έκανε το… λάθος να επιλέξει τον αριθμό εννιά για την φανέλα του. Και η παράδοση αυτού του αριθμού είναι το λιγότερο… κάκιστη!

Ατυχής η ιστορία της Τσέλσι με το εννιά!

Μέσα στον 21ο αιώνα η Τσέλσι μα συνήθισε στις πολύ ακριβές μεταγραφές. Αν και οι περισσότερες από αυτές κρίθηκαν επιτυχημένες, μια θέση στοιχειώνει ακόμα τους «μπλε». Με ελάχιστες εξαιρέσεις τους  Ζόλα, Μάρτιν Χασελμπάινκ Ντιέγκο Κόστα και φυσικά τον τρανό  Ντρογκμπά, οι περισσότεροι στράικερ πήγαιναν άπατοι στο Λονδίνο. Οι περισσότερες ακριβές μεταγραφές φορ, αν και στα χαρτιά έμοιαζαν άριστες, στην πράξη… χώλαιναν. Ειδικά κιόλας αν επέλεγαν το νούμερο εννιά για την φανέλα τους, ήταν «καταδικασμένοι»!

Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά με αυτούς που φόρεσαν τα τελευταία χρόνια το εννιά της Τσέλσι, μπορούμε να πούμε πως το… καρπούζι βγήκε μάπα. Κασκαρίνο, Έιμπραχαμ, Ιγκουαίν, Φαλκάο, Τόρες, Ντι Σάντο, Σίντγουελ, Κρέσπο, Μοράτα, Κέζμαν και Μπουλαρούζ(;;) είναι μερικές από τις… καλύτερες επιλογές.

Αν και οι περισσότεροι υπήρξαν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, το Λονδίνο και το νούμερο εννιά τους «στοίχειωσε». Όλοι πέρα από τον Φενράντο Τόρες, δεν στέριωσαν για παραπάνω από 2 σεζόν όσο είχαν τον «καταραμένο» αριθμό στην φανέλα τους. Κάτι που μάλλον δεν ανησυχεί τον Βέλγο σκόρερ, ο οποίος θέλει να σπάσει την παράδοση που έχει σχηματιστεί.

ΟΙ τελευταίοι παίκτες που φορούσαν την ίδια φανέλα με αυτή που θα έχει από την νέα σεζόν ο Λουκάκου ήταν οι Αλβάρο Μοράτα και Τάμι Έιμπραχαμ. Ο Ισπανός φορ στα γήπεδα της Premier υπέφερε για δύο χρόνια, προτού αναχωρήσει πάλι για την Μαδρίτη και την Ατλέτικο. Από την άλλη ο Άγγλος είχε καλύτερη πορεία. Την πρώτη του σεζόν σκόραρε 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Στην συνέχεια όμως έχασε την θέση του στην ενδεκάδα, με τον Τούχελ σχεδόν να τον… ξεχνάει. Τελικά, η πώληση του φέτος το καλοκαίρι στην Ρόμα, έλυσε το μαρτύριο του στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. Θα τα καταφέρει άραγε ο Λουκάκου;

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ