ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Χιμένες: «Τυχερός που είμαι πάλι εδώ»

Αποκλειστική συνέντευξη του Ραούλ Χιμένες στην «Guardian», με τον Μεξικανό να τονίζει πως είναι πολύ τυχερός που είναι ζωντανός.

Χιμένες: «Τυχερός που είμαι πάλι εδώ»

Εξαιρετικά τυχερός που μπορεί να βρίσκεται πάλι με τα αγαπημένα του πρόσωπα και να παίζει ποδόσφαιρο χαρακτηρίστηκε από τους γιατρούς ο Ραούλ Χιμένες. Μετά τον τρομακτικό τραυματισμό του, ο Μεξικανός επανήλθε στην αγωνιστική δράση και τους επίσημους αγώνες.

Η Γουλβς δεν χαμογέλασε κόντρα στην Λέστερ στην πρεμιέρα της Premier League. Η ήττα με 0-1 δεν ήταν η ιδανική αρχή, όμως οι «λύκοι» είχαν άλλους λόγους να είναι χαρούμενοι. Ο Ραούλ Χιμένες μετά από σχεδόν έναν χρόνο απουσίας από τον σοβαρότατο τραυματισμό του, επέστρεψε δυνατός στα γήπεδα.

Η κατάσταση του Χιμένες ήταν πολύ επικίνδυνη

Ο τραυματισμός στο κεφάλι του το περασμένο φθινόπωρο ήταν πολύ άσχημος. Ο Μεξικανός είχε κάταγμα στο κρανίο του με τους φόβους για την υγεία του 29χρονου να είναι μεγάλοι. Μετά από επέμβαση και αρκετούς μήνες αποθεραπείας όμως, το «κανόνι» της Γουλβς επέστρεψε στην αγωνιστική δράση. Κάτι που όπως του είχαν πει οι γιατροί είναι πολύ τυχερός που έζησε για να κάνει.

«Υπάρχουν γιατροί οι οποίοι θα σου πουν την γυμνή αλήθεια και πρέπει να την δεχτείς. Μπορεί το κάταγμα στο κεφάλι μου να πήρε λίγο παραπάνω χρόνο να ξεπεραστεί, όμως είναι θαύμα που βρίσκομαι εδώ» ανέφερε αρχικά ο Μεξικανός στράικερ στην «Guardian». «Μου είπαν πως ήταν πραγματικά θαύμα που ήμουν ζωντανός. Θυμάμαι που βγήκαμε στο γήπεδο και μετά που επιστρέψαμε στα αποδυτήρια. Μετά από αυτό δεν θυμάμαι τίποτα, σαν να έσβησαν τα φώτα. Μπορώ να θυμηθώ να ξυπνάω στο νοσοκομείο και κάποια άλλα πράγματα από αυτό, αλλά τίποτα πολύ καθαρά».

Αν και από τα τέλη της περασμένης ο 29χρονος ένιωθε έτοιμος να αγωνιστεί, η συμβουλή των γιατρών ήταν αντίθετη. «Ένιωσα πως ήμουν έτοιμος. Αλλά η απόφαση των χειρούργων ήταν πως το κρανίο μου δεν είχε εντελώς καλά. Είναι κάτι που δεν μπορείς να καταλάβεις. Νιώθεις έτοιμος αλλά πραγματικά δεν είσαι».

Πλέον, ο Χιμένες επέστρεψε πάλι στην αγωνιστική δράση, όμως πλέον αγωνίζεται με προστατευτικό εξοπλισμό στο κεφάλι. «Πρέπει να ακολουθώ τις συμβουλές των ιατρών» σχολίασε για αυτή την απόφαση ο Μεξικανός φορ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ