ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Γκόμεζ κατά Γκασπερίνι: «Επιμένει να λέει ψέματα»

Ο επιθετικός της Σεβίλλης, Πάπου Γκόμεζ, κατηγορεί τον Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι ότι διαδίδει ψέματα σχετικά με τη διαμάχη τους στην Αταλάντα.

Γκόμεζ κατά Γκασπερίνι: «Επιμένει να λέει ψέματα»

Ο πρώην επιθετικός της Αταλάντα, Πάπου Γκόμεζ, επιτέθηκε στον πρώην προπονητή του Τζιν Πιέρο Γκασπερίνι, σχετικά με τη διαμάχη τους την περσινή σεζόν. «Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένει να λέει ψέματα. Υπάρχουν 50 μάρτυρες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Αργεντίνος κατηγόρησε τον Γκασπερίνι ότι προσπάθησε να του επιτεθεί σωματικά όταν παράκουσε τις εντολές του σε ένα παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μίντιλαντ τον Νοέμβριο του 2020.

«Μάλωσα με τον Γκασπερίνι, γιατί δεν υπάκουσα σε μία τακτική οδηγία. Δέκα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου μου ζήτησε να παίξω δεξιά, ενώ έπαιζα καλά στα αριστερά. Του είπα «όχι». Αφού αρνήθηκα, ήξερα ότι στο ημίχρονο θα με αντικαθιστούσε.

Έτσι κι έγινε, αλλά στα αποδυτήρια ο Γκασπερίνι ξεπέρασε τα όρια και προσπάθησε να μου επιτεθεί σωματικά. Αυτό ήταν απαράδεκτο.  Γι’ αυτό και ζήτησα συνάντηση με τον πρόεδρο του συλλόγου, Αντόνιο Περκάσι. Του είπα ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα να συνεχίσω, αποδεχόμενος ότι έκανα και εγώ λάθος. Έδειξα ανυπακοή στον προπονητή και δεν ήμουν καλό παράδειγμα, ως αρχηγός. Αλλά είπα στον πρόεδρο ότι χρειάζομαι μια συγγνώμη από τον Γκασπερίνι.

Προσωπικά ζήτησα συγγνώμη από τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου για αυτό που συνέβη αλλά δεν έλαβα καμία συγγνώμη από τον προπονητή. Μετά από λίγες μέρες ενημέρωσα τον πρόεδρο ότι δεν θέλω να είμαι στην Αταλάντα όσο βρίσκεται ο Γκασπερίνι στην τεχνική ηγεσία.»

Ο Γκασπερίνι ανέστρεψε τις κατηγορίες

Ο Ιταλός τεχνικός απάντησε στον πρώην παίκτη του, μιλώντας στο “Gazzetta Dello Sport”: «Η συμπεριφορά του Γκόμεζ εντός και εκτός γηπέδου, είχε γίνει απαράδεκτη για εμένα και τους συμπαίκτες του.

Η σωματική επιθετικότητα ήταν δική του, όχι δική μου, αλλά ο πραγματικός λόγος για τον οποίο έφυγε από το Μπέργκαμο είναι επειδή δεν σεβόταν τους ιδιοκτήτες του συλλόγου. Ελπίζω ο Γκόμεζ να μπορέσει να συνεχίσει να βρίσκεται στο επίκεντρο με τις εμφανίσεις του, όπως έκανε στην Αταλάντα».

Γκόμεζ: Ο Γκασπερίνι επιμένει με τα ψέματα

«Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Γκασπερίνι επιμένει να λέει ψέματα», είπε ο Γκόμεζ στο L’Eco di Bergamo απαντώντας στη δήλωση από τον πρώην τεχνικό του.

«Υπάρχουν 50 μάρτυρες. Είπα ότι έκανα λάθος δείχνοντας ανυπακοή στο γήπεδο. Δεν ξέρω γιατί δεν μπορεί να παραδεχτεί την αλήθεια».

Θυμίζουμε ότι η ρήξη στη σχέση τους οδήγηση στην μεταγραφή του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή στη Σεβίλλη τον περασμένο χειμώνα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ