ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευρώπη

Η UEFA ανακοίνωσε τους τρεις κορυφαίους για τη σεζόν!

Το Βραβείο της UEFA για τον καλύτερο παίκτη της Ευρώπης θα έχει τρεις φιναλίστ από Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι!

Η UEFA ανακοίνωσε τους τρεις κορυφαίους για τη σεζόν!

Την λίστα των τριών παικτών που χάρη στην ικανότητα τους ξεχώρισαν περισσότερο από κάθε άλλον την περασμένη, ανακοίνωσε η UEFA. Η κορυφαία Ποδοσφαιρική Αρχή ξεχώρισε τους τρεις παρακάτω παίκτες, ως τους κορυφαίους στα Ευρωπαϊκά γήπεδα.

Μάχη της UEFA με… μυρωδιά Champions League!

Την λίστα των τριών παικτών απαρτίζουν παίκτες από τις δύο φιναλίστ του περσινού Champions League. Κένβιν Ντε Μπρόινε από την Μάντσεστερ Σίτι και Ζορζίνιο με Ενγκολό Καντέ από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Τσέλσι, είναι οι τρεις μεγάλοι διεκδικητές του τίτλου!

Όντας το ακούραστο μηχανάκι της Τσέλσι στο κέντρο, ο Ενγκολό Καντέ κατάφερε άξια να μπει στην λίστα. Ο Γάλλος χαφ με τον ερχομό του Τόμας Τούχελ έγινε πάλι κομβικός για τους «μπλε», οι οποίοι εντυπωσίασαν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Δίπλα του στους υποψήφιους, βρίσκεται ο συμπαίκτης του στην Τσέλσι και… συνάδελφος στα χαφ, Ζορζίνιο!

Ο Ιταλός μέσος ήταν ένας πραγματικός μαέστρος (και) φέτος! Αν ο Καντέ ήταν η ακούραστη μηχανή της Τσέλσι, ο Ζορζίνιο ήταν ο «εγκέφαλος» της ομάδας του, με κάθε φάση να περνάει από τα πόδια του. Οι Λονδρέζοι κατέκτησαν το Champions League και το Ευρωπαϊκό Super Cup, φτάνοντας ακόμα στον τελικό του FA Cup. Η συνεισφορά του συνεχίστηκε και σε εθνικό επίπεδο, καθώς ξεχωρίζοντας με την Ιταλία, έφτασε και στην κατάκτηση του Euro μετά από 53 χρόνια! Μάλιστα, ο Ιταλός είναι εκ των φαβορί ακόμα και για τη «Χρυσή Μπάλα»!

Τελευταίος στην λίστα βρίσκεται ο Κέβιν Ντε Μπρόινε της Σίτι. Ο Βέλγος, σε αντίθεση με τους δύο αντιπάλους του έχει ξαναβρεθεί σε αυτή την λίστα τα περασμένα χρόνια. Όχι μια, αλλά δύο φορές! Μάλιστα, πέρσι κατάφερε να βγει δεύτερος στην τελική ψηφοφορία, πίσω μονάχα από τον… τρομακτικό Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι! Παίρνοντας από το χέρι την Σίτι στο Champions League μέχρι τον τελικό, ο 30χρονος επιτελικός μέσος προσπάθησε πολύ. Ο τραυματισμός του όμως στο κρίσιμο παιχνίδι, δεν του επέτρεψε να ονειρεύεται την κορυφή της Ευρώπης με τους «πολίτες». Πλέον, ονειρεύεται τουλάχιστον τον ατομικό τίτλο.

Την τελική δεκάδα συμπληρώνουν οι Λιονέλ Μέσι, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Τζίτζι Ντοναρούμα, Κιλιάν Μπαπέ, Ραχίμ Στέρλινγκ, Κριστιάνο Ρονάλντο και Έρλινγκ Χάαλαντ. Οι τελικοί νικητές θα ανακοινωθούν στις 26 Αυγούστου, στην κλήρωση των ομίλων του Champions League.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ