ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Θρύλος της Ντόρτμουντ προβλέπει το μέλλον του Χάαλαντ!

Το μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ θα μπορούσε να είναι άνετα στην Αγγλία, σύμφωνα με τον πρώην παίκτη της Μπορούσια Ντόρτμουντ Μίκαελ Ρουμενίγκε.

Θρύλος της Ντόρτμουντ προβλέπει το μέλλον του Χάαλαντ!

Είναι το μεγάλο αστέρι της Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι ένα και λέγεται Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο νεαρός στράικερ έκανε πράγματα και θαύματα την περσινή σεζόν, αλλά και φέτος ξεκίνησε φουριόζος! Δύο γκολ και δύο ασίστ στο πρώτο κιόλας παιχνίδι των Βεστφαλών. Όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει από εκείνους και να την… κάνει για αλλού.

Κανείς δεν ξέρει πόσο μπορεί να στοιχίσει μία πιθανή μεταγραφή του. Το σίγουρο είναι ότι όποιος τον θέλει πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη. Είτε τώρα, είτε το επόμενο καλοκαίρι! Ήδη Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν δείξει κάποιο ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, αλλά το μέλλον του δεν είναι στους δύο «μεγάλους» της Ισπανίας, σύμφωνα με τον Μίκαελ Ρουμενίγκε.

Ο παλαίμαχος παίκτης της Ντόρτμουντ με δηλώσεις του τόνισε πως… βλέπει τον Χάαλαντ να πηγαίνει στην Αγγλία και δεν αποκλείεται να το κάνει για χάρη της Λίβερπουλ!

«Τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και η Μπαρτσελόνα έχουν μεγάλα και σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Γι’ αυτό το λόγο θα μπορούσα να τον φανταστώ στην Premier League. Άλλωστε και ο πατέρας του αγωνιζόταν εκεί! Θα μπορούσα πολύ εύκολα να τον φανταστώ να παίζει για τη Λίβερπουλ.

Παίκτες σαν τον Χάαλαντ βγαίνουν μία φορά στα 30 ή 40 χρόνια! Είναι μία απίθανη μηχανή των γκολ! Οι αντίπαλοι φεύγουν αριστερά και δεξιά όταν εκείνος ξεκινάει και τρέχει! Ποτέ μου δεν έχω ξαναδεί έναν παίκτη στην ηλικία του να κάνει τέτοια πράγματα», ήταν τα λόγια του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Έτοιμος από τώρα να σπάσει τα κοντέρ ο Χάαλαντ!

Έτοιμος από τώρα να σπάσει τα κοντέρ ο Χάαλαντ!

Το καλοκαίρι ο Έρλινγκ Χάαλαντ πέρασε μία βόλτα από τα ελληνικά νησιά και πιο συγκεκριμένα τη Μύκονο! Όμως, πέρα από το ολιγοήμερο του διάλειμμα κατά τα άλλα δούλεψε αρκετά ακόμη και τότε. Όπως και στην καλοκαιρινή προετοιμασία της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Άλλοι και άλλοι στην ηλικία του με αυτά τα… όργια που έχει κάνει θα είχαν τα μυαλά πάνω από το κεφάλι τους. Αλλά όχι εκείνος. Αυτός είναι το κάτι άλλο! Σκοπός του είναι να γράψει ιστορία και να σπάσει τα κοντέρ, με αποτέλεσμα να το δείχνει με κάθε τρόπο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ