ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Λοκατέλι: «Από μικρό παιδί είμαι Γιουβέντους!» (vid)

Η Γιουβέντους παρουσίασε με κάθε επισημότητα στα ΜΜΕ το νέο μεταγραφικό της απόκτημα. Τον Μάνουελ Λοκατέλι, ο οποίος έκανε το όνειρό του πραγματικότητα.

Λοκατέλι: «Από μικρό παιδί είμαι Γιουβέντους!» (vid)

Ο Μάνουελ Λοκατέλι είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Γιουβέντους. Η «Μεγάλη Κυρία» παρουσίασε τον ταλαντούχο μέσο στα ΜΜΕ το απόγευμα της Παρασκευής (20/8). Ο Ιταλός μέσος από τις πρώτες του δηλώσεις κιόλας έδειξε πόσο χαρούμενος και ικανοποιημένος είναι που θα συνεχίσει την καριέρα του στους «μπιανκονέρι».

Εκτός αυτού τόνισε ότι πρόκειται για ένα παιδικό όνειρο που εν τέλει γίνεται πραγματικότητα, ενώ επισήμανε ότι δεν είχε και πολλές επιλογές από τη στιγμή που η Γιουβέντους έδειξε και επίσημα ενδιαφέρον για εκείνον. Μιας και προέρχεται από μία οικογένεια που είναι… φόλα «Γιούβε».

«Προέρχομαι από μία οικογένεια, όπου όλα τα μέλη της υποστηρίζουν τη Γιουβέντους! Είμαι διπλά χαρούμενος. Πρώτον γιατί έκανα το παιδικό μου όνειρο πραγματικότητα και δεύτερον γιατί ήρθα σε μία μεγάλη, τεράστια ομάδα με τη νοοτροπία του νικητή. Στο σπίτι μου , δίπλα από το κρεβάτι μου, έχω μία φωτογραφία του Νέντβεντ, του Ντελ Πιέρο και του Μπουφόν. Επίσης, πρότυπό μου ήταν και ο Μαρκίζιο, όπου μίλησα μαζί του πρόσφατα! Μακάρι να ακολουθήσω τα βήματά του.

Ήρθα εδώ γιατί νιώθω έτοιμος για το επόμενο βήμα μου. Η Γιουβέντους πάντα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Οι διαπραγματεύσεις δεν ήταν εύκολες. Μάλιστα, υπήρχε μία περίοδος, όπου ανησυχούσα. Αλλά θα τα δώσω όλα για την ομάδα. Γι’ αυτό ήρθα εδώ. Δεν ξέρω αν έχουμε τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως, είμαι σίγουρος ότι το θέλουμε πολύ!», τα λόγια του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; «Στρατιώτης» της Γιουβέντους ο Λοκατέλι!

«Στρατιώτης» της Γιουβέντους ο Λοκατέλι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήθελε πώς και πώς τον Μάνουελ Λοκατέλι. Ο Ιταλός μέσος έδειξε στο πρόσφατο Euro πόσο χρήσιμος και πόσο καλός είναι στον χώρο της μεσαίας γραμμής ακόμη και όταν υπάρχει πίεση.

Ο ίδιος με δηλώσεις του επισήμανε ότι μπορεί να παίξει όπου τον βάλει ο Αλέγκρι, ενώ μίλησε και για το… feeling να είναι πλέον συμπαίκτης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Το κέντρο μας είναι πολύ δυνατό. Παρόλα αυτά πρέπει να κάνουμε προπονήσεις μαζί για να βρούμε τα πατήματά μας. Εγώ για την ώρα έχω κάνει μόλις μία. Ο προπονητής μας από εμένα θέλει να έχω την μπάλα και να την δίνω γρήγορα και με ακρίβεια μπροστά. Είμαι έτοιμος να παίξω, όπου και αν μου ζητηθεί. Το καλό είναι ότι εδώ υπάρχουν ήδη κάποιοι παίκτες, όπου ήμουν μαζί τους και στην εθνική ομάδα της Ιταλίας.

Ήταν πολύ καλό για εμένα που συνέβη αυτό. Μάλιστα, όσο ήμασταν μαζί στο Euro μου είπαν πόσο καλό θα ήταν για εμένα να συνεχίσω την καριέρα μου στη Γιουβέντους. Με το που ήρθα στην ομάδα με υποδέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Κιελίνι. Εδώ υπάρχουν πολλοί παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Όπως είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Πραγματικά είναι απίστευτο από τη μία στιγμή να τον έχεις αντίπαλο και από την άλλη να είστε μαζί στα ίδια αποδυτήρια. Είναι ιδιαίτερο. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον Ντιμπάλα».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ