ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ligue 1

Μπροστά η Παρί φωτιά και πίσω… πλημμύρα! (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε εκτός έδρας της Μπρεστ με σκορ 4-2, παίρνοντας την τρίτη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές, παρά τα αμυντικά της κενά!

Μπροστά η Παρί φωτιά και πίσω… πλημμύρα! (vid)

Από νίκη σε νίκη πάει στην αρχή του γαλλικού πρωταθλήματος η Παρί Σεν Ζερμέν! Οι Παριζιάνοι επικράτησαν εκτός έδρας με σκορ 4-2 της Μπρεστ στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Ligue, έχοντας κάνει για την ώρα το απόλυτο! Τρεις επικρατήσεις σε ισάριθμες αγωνιστικές!

Οι φιλοξενούμενοι από τη μέση και μπροστά κρύβουν την μπάλα! Και αυτό ακόμη δεν είναι τίποτα, αφού λείπουν τόσο ο Λιονέλ Μέσι όσο και ο Νεϊμάρ. Παρόλα αυτά έχουν σημαντικά προβλήματα στα μετόπισθεν, όπως επιβεβαίωσαν και στο ματς με την Μπρεστ!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Παρί Σεν Ζερμέν έδειξε τις… κακές τις προθέσεις. Τόσο με την κατοχή της μπάλας και τον τρόπο που έπαιζε -πολλές πάσες, με αποτέλεσμα να γίνεται επικίνδυνη- αλλά και με τα μακρινά της σουτ. Χάρη σ’ ένα από αυτά οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 24′ με τον Άντερ Ερέρα.

Η άμυνα της Μπρεστ δεν μπορούσε να διώξει με επιτυχία από τα καρέ της. Ο έμπειρος χαφ είχε πάρει θέση για να σουτάρει λίγο έξω από την περιοχή, όπως και έπραξε όταν έφτασε η μπάλα στα πόδια του, νικώντας τον Μπιζό. Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε με τους παίκτες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να συνεχίζουν να πιέζουν και να μην αφήνουν το πόδι τους από το γκάζι!

Το 2-0 δεν άργησε να γίνει για την Παρί. Αυτό ήρθε από το κεφάλι του μεγάλου της αστέρα. Του Κιλιάν Μπαπέ. Κανείς δεν ξέρει αν ο Γάλλος στράικερ θα συνεχίσει την καριέρα του μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά, εντός αγωνιστικού χώρου κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα. Έτσι, στο 36′ ο νεαρός επιθετικός με ωραία, δυνατή κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας. Παρόλα αυτά η Μπρεστ με δύο γκολ στην «πλάτη» δεν τα παράτησε.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1 με τον Ονοράτ στο 42′, δείχνοντας στην Παρί ότι δεν θα έχει εύκολο έργο! Εκτός αυτού οι φιλοξενούμενοι σε ακόμη ένα ματς δέχτηκαν γκολ με την αμυντική τους λειτουργία να έχει τα… θεματάκια της. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Παριζιάνοι συνέχισαν να απειλούν με κάθε τρόπο και ευτύχησαν να κάνουν το 3-1 με απίθανο μακρινό σουτ του Γκαγέ από τα 35 μέτρα στο 73′.

Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Ποτσετίνο έπαιξαν με μυαλό. Κράτησαν την μπάλα όσο μπορούσαν, όμως, ακόμη και έτσι δέχτηκαν γκολ! Η Μπρεστ μείωσε εκ νέου με τον Μουνιέ στο 85′. Οι γηπεδούχοι βγήκαν όλοι μπροστά, προκειμένου να πάρουν την ισοπαλία και να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα. Εν τέλει όχι αυτό δεν συνέβη αλλά είδαν τον Ντι Μαρία στο 90′, μετά από πάσα του Χακίμι, να διαμορφώνει το τελικό 4-2.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ