ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Πόλεμος» στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα – Ο Λαπόρτα θέλει Τσάβι, οι υπόλοιποι όχι
Αντσελότι: «Καλή η Σίτι, αλλά η Τσέλσι μας είχε δυσκολέψει περισσότερο…»
Φόντεν, ζωγράφισες – Δημιούργησε την κορυφαία 11αδα στην ιστορία της Premier League (vid)
Τσάβι για Ρεάλ Μαδρίτης: «Απέκλεισαν δύο φορές την κορυφαία ομάδα του κόσμου – Είναι εκπληκτικοί»
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ντεπάι: «Έχασα την ευκαιρία να παίξω πλάι στον καλύτερο του κόσμου»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που τον... πλήγωσε. Ο Μέσι που δεν πρόλαβε να παίξει μαζί του και η πίστη για κάτι καλό στην Μπαρτσελόνα. Μίλησε για τα πάντα ο Μέμφις Ντεπάι.

Ντεπάι: «Έχασα την ευκαιρία να παίξω πλάι στον καλύτερο του κόσμου»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρηση το νέο απόκτημα της Μπαρτσελόνα, Μέμφις Ντεπάι. Ο Ολλανδός επιθετικός ήρθε στη Βαρκελώνη ως ελεύθερος και προτού καλά καλά το καταλάβει έχει μετατραπεί σε πρωταγωνιστής για την ομάδα του. Οι Καταλανοί με την αιφνίδια αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι έριξαν το βάρος τους στον 27χρονο. Περιμένουν από εκείνον το κάτι παραπάνω, να τραβήξει την ομάδα στο δρόμο της επιτυχίας.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εμφανίζεται πανέτοιμος για αυτή την πρόκληση. Στις δηλώσεις του δεν έκρυψε τη χαρά του που βρίσκεται κάτω από την σκέπη της Μπαρτσελόνα. Ανάφερε πως η ομάδα του δείχνει εμπιστοσύνη ρίχνοντας έτσι τα βέλη του σε αυτές που στο παρελθόν δεν του έδωσαν ευκαιρίες. Αναφορά από τον Ολλανδό επιθετικό έγινε και για τον Λιονέλ Μέσι.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube Ντεπάι

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μέμφις Ντεπάι

«Η πίστη μου δίνει εσωτερική γαλήνη. Ο Θεός μου έδωσε ένα ταλέντο να περνάω καλά και να διασκεδάζω τους άλλους. Στη Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος. Ακόμη και οι ίδιοι οι παίκτες δεν το κατάλαβαν. Ο Πογκμπά και ο Ζλάταν μου έλεγαν: «Γιατί δεν παίζεις ποτέ;». Ποτέ δεν πίστευα ότι η καριέρα μου θα τελείωνε. Οι άνθρωποι διαβάζουν πράγματα στα μέσα ενημέρωσης και μερικές φορές μπορούν να λάβουν το μήνυμα ότι ίσως είχα τελειώσει, αλλά στο μυαλό μου δεν έφτασα ποτέ σε αυτό το σημείο.
Υπήρχαν ομάδες που με αγάπησαν επειδή ήξεραν την ποιότητά μου και όταν μου δόθηκε ένας σημαντικός ρόλος στη Λυών, ήμουν σε θέση να αποδείξω την αξία μου. Επίσης στην εθνική ομάδα. Ήταν το «παράθυρό μου» για να δείξω ότι μπορώ να παίξω για μεγάλες ομάδες.
Απογοητευμένος με την αποχώρηση του Μέσι; Φυσικά, μείναμε χωρίς τον καλύτερο παίκτη του κόσμου και έμεινα χωρίς την ευκαιρία να παίξω μαζί του. Χάνεις πολλά γκολ και πολλές ασίστ και χάνεις τη μαγεία. Αυτή είναι η ζωή. Δυστυχώς, δεν είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω. Δεν τον ήξερα καν προσωπικά. Ήρθε αργά στην προετοιμασία λόγω του διαλείμματος μετά το Copa America και δεν μπορούσα καν να πω ένα «Γεια». Ίσως όταν συναντηθούμε σε ένα παιχνίδι ή ίσως όταν επιστρέψει, ποτέ δεν ξέρεις.
Με τους οπαδούς έγινε χημεία αμέσως. Προσπαθώ να φέρω κάτι επιπλέον στο γήπεδο, κάτι σημαντικό για την ομάδα, επίσης η διασκέδαση στο παιχνίδι, γι’αυτό η σύνδεση με τους οπαδούς ήταν απίστευτη. Με κάνει να νιώθω υπέροχα και ελπίζω να συνεχιστεί. Θα δώσω τα πάντα στο γήπεδο για να χαρούν οι οπαδοί. Εδώ με τον Κούμαν ξέρω τι θέλει από μένα, ξέρω τι πρέπει να κάνω, υπάρχει μια χημεία μεταξύ μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ