ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

O Τσαλόμπα ήρθε για να καθιερωθεί στην Τσέλσι!

Με μόλις δύο εμφανίσεις κατάφερε να κλέψει όλα τα φώτα της δημοσιότητας στην Τσέλσι. Ο Τρεβό Τσαλόμπα είναι το νέο μεγάλο αστέρι της άμυνας των «Μπλε».

O Τσαλόμπα ήρθε για να καθιερωθεί στην Τσέλσι!

Οι ακαδημίες της Τσέλσι έχουν μετατραπεί σε… χρυσορυχείο ταλέντων. Οι Λονδρέζοι τα τελευταία χρόνια απολαμβάνουν τους καρπούς της σκληρής δουλειάς που γίνεται στα παιδικά τμήματα της ομάδας. Κάθε χρόνο ξεπετάγονται όλο και περισσότεροι παίκτες στην Τσέλσι που προέρχονται από τα σπλάχνα της. Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς δε διστάζει όπου χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ο Ρώσος μεγιστάνας όμως έχει καταφέρει να κάνει την ομάδα να στέκεται στο υψηλότερο επίπεδο και παράλληλα να προωθεί τους δικούς της ποδοσφαιριστές.

Ο Τρεβό Τσαλόμπα είναι ακόμη ένα τρανό παράδειγμα που επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές. Ο 22χρονος αμυντικός με καταγωγή από τη Σιέρα Λεόνε έχει καταφέρει να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας στην ομάδα του Τούχελ. Ο Γερμανός τεχνικός δούλεψε σκληρά μαζί του στην καλοκαιρινή προετοιμασία και τώρα τον ρίχνει στα βαθιά. Ο νεαρός στόπερ στα δύο πρώτα τεστ έχει ανταποκριθεί πλήρως στα καθήκοντά του συγκεντρώνοντας πλήρως αποθεωτικών κριτικών.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube 

Κόντρα σε Βιγιαρεάλ στον τελικό του Super Cup Ευρώπης και Κρίσταλ Πάλας για την Premier League ο Τσαλόμπα ήταν απολαυστικός. Ο 22χρονος λειτούργησε εξαιρετικά στην άμυνα δείχνοντας απόλυτα προσαρμοσμένος στα θέλω του προπονητή του. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθα κόντρα στους «Αετούς» με τον Βρετανό στόπερ να σκοράρει στο ντεμπούτο του στην Premier League.

Ετοιμάζει νέο συμβόλαιο στον Τσαλόμπα η Τσέλσι

Όλα τα παραπάνω βάζουν ήδη σε σκέψεις την Τσέλσι. Η διοίκηση των Λονδρέζων σύμφωνα με ρεπορτάζ του SkySports ξεκινάει άμεσα συνομιλίες με την πλευρά του Τσαλόμπα. Στόχος η ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη. Η τρέχουσα σύμβαση έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Η Τσέλσι θέλει να κάνει αναπροσαρμογή αυτής προκειμένου να δεσμεύσει το μέλλον του παίκτη τουλάχιστον μέχρι το 2026. Αυτομάτως προτίθεται να του εκτοξεύσει τις οικονομικές απολαβές κάνοντας τον να αισθανθεί πλέον βασικό στέλεχος της πρώτης ομάδας. Όλα αυτά γίνονται τόσο γρήγορα. Ο Τσαλόμπα θυμίζουμε πως πέρυσι αγωνιζόταν δανεικός στη γαλλική Λοριάν

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ