ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Πληρώνει πανάκριβα το άλλοτε αστέρι της η Τότεναμ!

«Χρυσάφι» θα πρέπει να στρώσει η Τότεναμ στην Αϊντχόφεν αν θέλει να αποκτήσει τον Νόνι Μαντουέκε, έναν παίκτη που της έδωσε... δωρεάν πριν 3 χρόνια!

Πληρώνει πανάκριβα το άλλοτε αστέρι της η Τότεναμ!

Ένα φθηνό λάθος πριν τρία χρόνια, αναμένεται να πληρώσει πανάκριβα φέτος η Τότεναμ! Οι Λονδρέζοι είχαν αφήσει ένα «διαμαντάκι» τους να φύγει στο τσάμπα και τώρα καλούνται να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Δεν είναι νέο πως οι σύλλογοι στην Αγγλία εγκαταλείπουν εύκολα τους νεαρούς παίκτες τους. Παρότι οι περισσότερες ακαδημίες παικτών στο Νησί είναι φυτώρια ταλέντων, ελάχιστοι από αυτούς φτάνουν στο σημείο να αγωνιστούν με την πρώτη ομάδα. Βλέποντας τους περισσότερο ως πηγή εσόδων, τις περισσότερες φορές πωλούνται έναντι μικρών ποσών. Όμως μερικές φορές φεύγουν στο τσάμπα, αναζητώντας την τύχη τους σε κάποια άλλη ομάδα.

Ξεκάθαρα λάθος μπίζνες της Τότεναμ!

Περίπτωση ανάλογη με το δεύτερο παράδειγμα είναι αυτή του Νόνι Μαντουεκέ. Παίκτης των ακαδημιών της Τότεναμ για τέσσερα χρόνια, ο νεαρός Άγγλος δεν πήρε ποτέ ευκαιρία στην πρώτη ομάδα. Το 2018 και στα 16 του μάλιστα, οι «πετεινοί» εγκατέλειψαν οριστικά το πρότζεκτ του, αφήνοντας τον χωρίς συμβόλαιο. Τότε, η Αϊντχόφεν τον «τσίμπησε», δίνοντας του θέση στην ομάδα Κ19.

Επειδή όμως γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος, η μοίρα έφερε πολύ διαφορετικά τα πράγματα από ό,τι νόμιζαν στο Λονδίνο. Στην Ολλανδία, ο Μαντουεκέ εξελίχθηκε σε έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Από την περσινή σεζόν, ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει δείξει ότι είναι κάτι παραπάνω από ικανός να σταθεί στο κορυφαίο επίπεδο. Με 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 7 γκολ με 6 ασιστ, ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι εξαιρετικός. Και ακόμα δεν έχει κλείσει τα 19!

Ήδη στο στρατόπεδο της Τότεναμ ψάχνουν τρόπο να τον φέρουν πίσω. Όμως αν θέλουν να το πετύχουν αυτό πρέπει να πληρώσουν πολύ ακριβά. Περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ! Ένα πάθημα που θα γίνει μάθημα στους «πετεινούς», οι οποίοι ετοιμάζονται να πληρώσουν πολύ ακριβά το λάθος τους.

ΥΓ: Η ειρωνεία είναι πως η Τότεναμ βοήθησε με ακόμα ένα τρόπο την ανάπτυξη του Μαντουεκέ. Όταν αγόρασε τον Στίβεν Μπέρχβαϊν το 2020 από την Αϊντχόφεν, άνοιξε διάπλατα τον δρόμο στον Άγγλο. Την ίδια ώρα που ο Ολλανδός επιθετικός ζορίζεται ιδιαίτερα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ