ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Τσάβι: «Θα ήθελα να δουλέψω στην Premier League»

Ο Τσάβι σε συνέντευξη του τόνισε πως θα τον εξίταρε αρκετά το να δουλέψει στην Premier League, ενώ αποκάλυψε και την πρόταση που του είχε γίνει ως παίκτης.

Τσάβι: «Θα ήθελα να δουλέψω στην Premier League»

Το όνομα του Τσάβι έχει συνυφαστεί με την Μπαρτσελόνα σε όλη την καριέρα του. Εξάλλου, εκεί πέρασε τα περισσότερα χρόνια της ποδοσφαιρικής καριέρας του. Με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» κατέκτησε συνολικά 25 τίτλους και έγινε ένας θρύλος του αθλήματος. Ο Ισπανός από το 2019, όταν και «κρέμασε» τα εξάταπα του, έχει… καταπιαστεί με την προπονητική, έχοντας αναλάβει το πόστο στην Αλ Σαντ του Κατάρ. Βέβαια, το όνομα του έχει βρεθεί σε ουκ ολίγα σενάρια επιστροφής στους Καταλανούς.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ωστόσο, ο Τσάβι συνεχίζει στην ομάδα του Κατάρ, με την οποία μάλιστα την περσινή σεζόν κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο. Όπως είναι λογικό ο Ισπανός τεχνικός κοιτάζει «ψηλότερα» για το μέλλον της καριέρας του. Εξάλλου, ένας άνθρωπος με το δικό του ποδοσφαιρικό μυαλό είναι προφανές πως θα αναζητούσε μια θέση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Κι αν πολλοί περίμεναν ο επιθυμητός προορισμός του να είναι η Ισπανία έκαναν λάθος. Κι αυτό γιατί ο ίδιος σε συνέντευξη του στους «Times», ανέφερε πως θα τον εξίταρε να δουλέψει στην Premier League.

«Θα ήμουν ενθουσιασμένος να δουλέψω εκεί μια μέρα. Όλοι μου λένε ότι η Premier League είναι εκπληκτική, ένα τρομερό πρωτάθλημα για να δουλέψεις. Πρώτα απ’ όλα για το πάθος με το οποίο ζουν το παιχνίδι. Το πως σου συμπεριφέρονται και σε σέβονται, την ατμόσφαιρα και τα γήπεδα. Οπότε, γιατί όχι; Θα έβλεπα τον εαυτό μου στην Αγγλία, σαφέστατα είναι από τα πράγματα που θέλω να ζήσω στην καριέρα μου», είπε ο Τσάβι.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Τσάβι

Τσάβι: «Με είχε πλησιάσει η Γιουνάιτεντ, αλλά την απέρριψα»

Παράλληλα, ο παλαίμαχος Ισπανός μέσος αποκάλυψε το ενδιαφέρον που είχε εκφράσει για αυτόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν ήταν ποδοσφαιριστής. Όπως τόνισε ο αδερφός του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τον πλησίασε, αλλά ο ίδιος έριξε άμεσα… άκυρο. Κι αυτό γιατί ήταν αφοσιωμένος στην Μπαρτσελόνα και δεν μπορούσε να σκεφτεί τον εαυτό του να αποχωρεί εκείνη τη στιγμή από τους «μπλαουγκράνα».

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με πλησίασε κάποτε μέσω του αδερφού του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αλλά η απάντηση μου ήταν άμεση. Ήμουν συγκεντρωμένος στην Μπαρτσελόνα και αυτή ήταν η προτεραιότητα μου. Είμαι οπαδός της ομάδας από τα βάθη της καρδιάς μου και γι’ αυτό ήταν αδιανόητο για μένα το να φύγω», ανέφερε ο Τσάβι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ