ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Η σκέψη του Αντσελότι για να «σώσει» τον Ασένσιο!

Ο Κάρλο Αντσελότι έχει πάρει την απόφαση να φέρει τον Μάρκο Ασένσιο στη μεσαία γραμμή, σε μια προσπάθεια να τον κάνει πιο επιδραστικό στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η σκέψη του Αντσελότι για να «σώσει» τον Ασένσιο!

Η νέα εποχή του Κάρλο Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει και επισήμως ξεκινήσει από την περασμένη εβδομάδα. Μάλιστα, το ξεκίνημα του ήταν ιδανικό με τη νίκη της «βασίλισσας» κόντρα στην Αλαβές (4-1). Βέβαια, ο Ιταλός τεχνικός γνωρίζει πως έχει αναλάβει σε μια σχετικά μεταβατική περίοδο. Την ίδια στιγμή η αγωνιστική ενίσχυση σε σχέση με την πρώτη θητεία του είναι πολύ μικρή. Κι αυτό γιατί η οικονομική πολιτική των Μαδριλένων έχει «σφίξει» αρκετά. Εξάλλου, είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα το γεγονός πως η μοναδική της μεταγραφή είναι αυτή του Νταβίντ Αλάμπα, που αποκτήθηκε ως ελεύθερος.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Έτσι, ο Αντσελότι θέλει να εκμεταλλευθεί στο έπακρο κάθε παίκτη που έχει στο ρόστερ του. Γι’ αυτό έχει στρέψει την προσοχή του στον Μάρκο Ασένσιο, για τον οποίο θεωρεί πως έχει το ταλέντο να γίνει πιο επιδραστικός στο παιχνίδι της «βασίλισσας». Ωστόσο, στο μυαλό του Ιταλού αυτό δεν θα γίνει με τη χρησιμοποίηση του στα άκρα της επίθεσης, όπου υπάρχει πληθώρα παικτών, αλλά από τη μεσαία γραμμή, σύμφωνα με τη «Marca».

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Αντσελότι

Ο Αντσελότι θέλει να κάνει τον Ασένσιο… Ντι Μαρία

Η παρουσία των Βινίσιους, Αζάρ, Μπέιλ και Ροντρίγκο σίγουρα δε δίνει πολλές ευκαιρίες στον Ασένσιο να αγωνιστεί στη φυσική του θέση. Γι’ αυτό ο Αντσελότι έχει αρχίσει να τον δοκιμάζει στη μεσαία γραμμή. Άλλωστε, εκεί υπάρχουν αρκετά κενά μετά τις αποχωρήσεις των Όντεγκααρντ και Θεμπάγιος. Ο Ιταλός θέλει να τον χρησιμοποιήσει σαν μια ποιοτική λύση σε περίπτωση απουσίας ενός εκ των Κρόος, Κασεμίρο, Μόντριτς, κυρίως όμως στη θέση του τελευταίου.

Βέβαια, χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά με τον Ασένσιο. Άλλωστε, θα κληθεί να αγωνιστεί σε μια θέση που δε γνωρίζει. Ωστόσο, ο Αντσελότι έχει διακρίνει κάποια στοιχεία στον 25χρονο ποδοσφαιριστή, που του αρέσουν. Για παράδειγμα ο τρόπος που κινείται ανάμεσα στις γραμμές, αλλά και η τεχνική του κατάρτιση μπορούν να τον βοηθήσουν. Παράλληλα, γι’ αυτόν υπάρχει και το παράδειγμα του Άνχελ Ντι Μαρία. Ο Αργεντινός βρέθηκε στην ίδια κατάσταση με τον Ισπανό στην πρώτη θητεία του Αντσελότι και κατάφερε να γίνει υπερπολύτιμος για τον τρόπο παιχνιδιού της Ρεάλ Μαδρίτης, αγωνιζόμενος στη μεσαία γραμμή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ