ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Θέλει να πουλήσει, αλλά δεν… μπορεί η Παρί!

Η Παρί Σεν Ζερμέν ψάχνει απεγνωσμένα να... ξεφορτωθεί κάποιους παίκτες της, αλλά η ατυχία της έχει χτυπήσει την πόρτα σε αυτόν τον τομέα.

Θέλει να πουλήσει, αλλά δεν… μπορεί η Παρί!

Το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι, χωρίς καμία υπερβολή, ανήκει ολοκληρωτικά στην Παρί Σεν Ζερμέν. Κι αυτό γιατί η γαλλική ομάδα έχει καταφέρει να φτιάξει μια πραγματική… Dream Team. Οι αποκτήσεις των Ντοναρούμα, Ράμος, Βαϊνάλντουμ ως ελεύθερους, αλλά και του Χακίμι με αγορά από την Ίντερ έδειξαν τις «διαθέσεις» των Παριζιάνων από νωρίς. Το μεγάλο κόλπο, όμως, ήταν η μετακόμιση του Λιονέλ Μέσι στο Παρίσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ άφησε την Μπαρτσελόνα έπειτα από 17 χρόνια και η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσες δεν έχασε την ευκαιρία της.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βέβαια, στις τάξεις της Παρί γνωρίζουν εδώ και καιρό ότι χρειάζεται να υπάρξουν και πωλήσεις. Δηλαδή, να μπουν χρήματα στα ταμεία του συλλόγου, είτε για νέες κινήσεις είτε για εξισορρόπηση των εξόδων. Ήδη τα ονόματα των Μάουρο Ικάρντι, Γιούλιαν Ντράξλερ και Πάολο Σαράμπια ήταν τα πρώτα τρία στη λίστα προς παραχώρηση. Ωστόσο, σύμφωνα με την «AS», αν και για τους τρεις υπήρξε ενδιαφέρον και προτάσεις, όλα «χάλασαν» στο τέλος για διαφορετικούς λόγους.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ικάρντι Παρί

Πως χάλασαν όλες οι πωλήσεις της Παρί

Αρχικά, ο Αργεντινός φορ είναι φανερό πως δεν χωράει πλέον στο ρόστερ της ομάδας. Με τους Μέσι, Νεϊμάρ και Μπαπέ στην επίθεση, η παρουσία του κρίνεται περιττή. Έτσι, η Παρί έμοιαζε διατεθειμένη να τον παραχωρήσει μ’ ένα ποσό της τάξεως των 35 εκατ. ευρώ. Ο ίδιος έχει ουκ ολίγους «μνηστήρες» και το δυναμικό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα (2 γκολ σε 3 ματς) σίγουρα δούλεψε υπέρ του. Ωστόσο, ο Ικάρντι τραυματίστηκε στον ώμο και αποχώρησε από το παιχνίδι με την Μπρεστ. Ένας τραυματισμός που «δεν φάνηκε καλός», σύμφωνα με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Οπότε, η πώληση του αρχίσει να συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες.

Στην περίπτωση του Ντράξλερ, η Μπάγερ Λεβερκούζεν είχε καταθέσει πρόταση ύψους 20 εκατ. ευρώ και τα πάντα έμοιαζαν να έχουν μπει σε μια σειρά. Τις τελευταίες ημέρες, όμως, το deal χάλασε απροσδόκητα. Μάλιστα, η γερμανική ομάδα τόνισε πως πλέον δεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Τέλος, ο Σαράμπια φερόταν να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ρεάλ Σοσιεδάδ, από την οποία η Παρί περίμενε κάποια προσέγγιση.

Αυτή μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει, με τη Βασκική ομάδα μάλιστα να τονίζει, μέσω διαρροών της, πως ο υψηλός μισθός του Ισπανού μέσου δεν της επιτρέπει να κινηθεί για την απόκτηση του. Κάτι που σημαίνει πως οι Παριζιάνοι, τη δεδομένη χρονική στιγμή, έχουν «χάσει» 55 εκατ. ευρώ, που θα πήγαιναν στα ταμεία τους, συν τα όσα κέρδιζαν από τον Σαράμπια.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ