ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Το πιο μάγκικο ήταν και το πιο εύκολο!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον «εγκέφαλο» της Γιουβέντους!
Μπάγερν Μονάχου: Ο Τούχελ επιβεβαίωσε την απουσία κόντρα στη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Έγραψε ιστορία ο Τερ Στέγκεν!
Γιουβέντους: Δύο σημαντικές απουσίες στον… τελικό τετράδας με τη Ρόμα!
Η Άρσεναλ βρήκε τον… απόλυτο σέντερ φορ στην Bundesliga!
Το φαβορί για τον πάγκο της Μίλαν – «Κλείνει» η συμφωνία!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Πάει για… λίφτινγκ στην επίθεση το καλοκαίρι!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μεγάλο πρόβλημα με Ράσφορντ!
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
«Έκαψε» τους νησιώτες από νωρίς η Ατλέτικο! (vid)
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Ετοιμάζει πρόταση… όλα ή τίποτα για Κέιν η Σίτι!

Ο Χάρι Κέιν παραμένει σταθερά στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία όμως έχει... ξενερώσει από τη στάση της Τότεναμ και ετοιμάζει μια τελική πρόταση.

Ετοιμάζει πρόταση… όλα ή τίποτα για Κέιν η Σίτι!

Είναι δεδομένο εδώ και αρκετό καιρό πως ο Χάρι Κέιν θέλει να αποχωρήσει από την Τότεναμ. Μια απόφαση που πάρθηκε από τον Άγγλο για ένα και μόνο λόγο. Για να κατακτήσει τίτλους. Αυτούς που τόσο λείπουν από την εξαιρετική μέχρι στιγμής καριέρα του. Ο ίδιος κάθε χρόνο «γράφει» εντυπωσιακά νούμερα, αλλά αυτό δε μετουσιώνεται σε τρόπαια. Με αυτόν ως ηγέτη οι «Spurs» έφτασαν ως τον τελικό του Champions League το 2019, αλλά και στον τελικό του Λιγκ Καπ δις (2015, 2021), χωρίς να καταφέρουν να φύγουν νικητές. Κάτι που ο 28χρονος φορ θέλει πλέον να αλλάξει.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Γι’ αυτό, άλλωστε, έχει εκφράσει την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή στη Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» είναι προφανές πως ενδιαφέρονται κάτι παραπάνω από «θερμά» για τον Κέιν. Εξάλλου, η θέση του σέντερ φορ είναι αυτή στην οποία θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι «άδειοι». Ωστόσο, η στάση της Τότεναμ στο όλο θέμα είναι εξαρχής η ίδια. Ο Άγγλος φορ δεν πωλείται για τίποτα λιγότερο από 175 εκατ. ευρώ. Η ομάδα του Μάντσεστερ κατέθεσε πριν λίγο καιρό πρόταση 145 εκατ. ευρώ, αλλά δεν έγινε δεκτή. Στις τάξεις πάντως, σύμφωνα με την «Telegraph», δείχνουν να έχουν… ξενερώσει με την όλη κατάσταση. Γι’ αυτό φέρονται έτοιμοι να καταθέσουν μια τελική προσφορά στους «Spurs», η οποία θα είναι «ή τη δέχεστε ή την ξεχνάτε».

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Κέιν

Στο «χέρι» της Τότεναμ το αν θα πουλήσει τον Κέιν ή όχι

Η Σίτι δεν είναι διατεθειμένη να περιμένει ως το τέλος τον Κέιν, θέλοντας να κλείσει μια και καλή τον προγραμματισμό της σιγά σιγά. Παράλληλα, θέλει να πιέσει περισσότερο την Τότεναμ να καθίσει στο «τραπέζι» των διαπραγματεύσεων. Κι αυτό γιατί μπορεί ο Άγγλος φορ να έκανε ντεμπούτο στη σεζόν κόντρα στη Γουλβς, αλλά η επιθυμία του να αποχωρήσει φέτος από τους «spurs» παραμένει δεδομένη.

Γι’ αυτό, άλλωστε, η Τότεναμ ήδη ρίχνει… ματιές σε πιθανούς αντικαταστάτες του. Τα ονόματα των Βλάχοβιτς, Μπάμφορντ και Μαρσιάλ έχουν έρθει στο προσκήνιο, όπως και του Ανταμά Τραορέ για τα άκρα της επίθεσης. Βέβαια, αν κάτι μας έχει δείξει το πρόσφατο παρελθόν είναι πως οι Λονδρέζοι είναι… σκληρά καρύδια στις διαπραγματεύσεις. Οπότε δεν πρέπει να θεωρηθεί απίθανο να κρατήσουν τελικά τον Κέιν, αν η Σίτι δεν προβεί σε κάποια προσφορά που να πλησιάζει ακόμη περισσότερο τα «θέλω» τους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ