ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

«Μπλοκάρει» τον Σαλάχ από την Εθνική η Λίβερπουλ!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δε θα ενισχύσει την εθνική Αιγύπτου στα προκριματικά του Μουντιάλ, με τη Λίβερπουλ να τον κρατάει στην Αγγλία, λόγω της πανδημίας.

«Μπλοκάρει» τον Σαλάχ από την Εθνική η Λίβερπουλ!

Αναμφίβολα ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές που διαθέτει η Λίβερπουλ, αν όχι ο ποιοτικότερος. Εξάλλου, ο Αιγύπτιος επιθετικός στα πέντε χρόνια που βρίσκεται στους «κόκκινους» είναι εξαιρετικός. Σκοράρει σταθερά και αποτελεί μόνιμη πηγή κινδύνων για κάθε αντίπαλη άμυνα. Κάτι αναμενόμενο, καθώς πέραν της εξαιρετικής τεχνικής κατάρτισης του, έχει «δέσει» εξαιρετικά και με τους Μανέ, Φιρμίνο και… εσχάτως τον Ζότα, που είναι οι παρτενέρ του στην επίθεση. Ο 29χρονος οδήγησε την ομάδα του Μερσεϊσάιντ στην κατάκτηση του Champions League το 2019, αλλά και του πρωταθλήματος τη σεζόν 2019/20, του πρώτου της εδώ και 30 χρόνια.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Όπως είναι λογικό στη Λίβερπουλ ο Σαλάχ αποτελεί έναν υπερπολύτιμο ποδοσφαιριστή. Όπως ακριβώς και για την εθνική Αιγύπτου, της οποίας είναι αρχηγός από τον Σεπτέμβρη του 2019. Ο ίδιος σπάνια αρνείται κάλεσμα των «Φαραώ», έχοντας καταφέρει μάλιστα να τους οδηγήσει και στο Μουντιάλ του 2018. Ωστόσο, η έσχατη κλήση του για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, άνοιξε «πόλεμο» ανάμεσα στην εθνική Αιγύπτου και τη Λίβερπουλ. Κι αυτό γιατί η αγγλική ομάδα δεν θέλει να τον αφήσει να πάει, λόγω τον νόμων περί καραντίνας.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Η καραντίνα της επιστροφής εμποδίζει ώθησε την Λίβερπουλ να εμποδίσει τον Σαλάχ

Ας το πιάσουμε από την αρχή, όμως. Η Αίγυπτος αντιμετωπίζει στις 2 Σεπτεμβρίου την Αγκόλα στο Κάιρο και τρεις ημέρες αργότερα ταξιδεύει στην Γκαμπόν. Ο Σαλάχ κλήθηκε στην αποστολή και για τις δύο αναμετρήσεις. Ωστόσο, η Λίβερπουλ δεν θέλει να τον αφήσει να ταξιδέψει, καθώς η χώρα του βρίσκεται στην κόκκινη λίστα της αγγλικής κυβέρνησης όσον αφορά την πανδημία. Κάτι που σημαίνει πως ο Αιγύπτιος άσος θα πρέπει να μείνει σε καραντίνα για κάμποσο καιρό. Δηλαδή, να απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

Πάντως, η Ομοσπονδία της Αιγύπτου με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως έχει ζητήσει ειδική εξαίρεση από την FIFA για να μπορέσουν όσοι παίκτες ταξιδέψουν εκεί για να αγωνιστούν με την εθνική τους ομάδας να μην μπουν σε διαδικασία καραντίνας. Αυτή, βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η Λίβερπουλ δεν αφήνει τον Σαλάχ να αγωνιστεί με την Αίγυπτο. Αυτό έγινε και πρόσφατα, όταν και υπήρχε η θέληση να κληθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ωστόσο, δεν θεωρείται απίθανο οι «κόκκινοι» να επιτρέψουν στον 29χρονο άσο να παίξει στο παιχνίδι με την Γκάμπον, αφού η συγκεκριμένη χώρα δεν βρίσκεται στην «κόκκινη» λίστα της αγγλικής κυβέρνησης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ