ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Τελευταία πρόταση από Παρί – Νέο άκυρο από Μπαπέ!

Όπως έκανε γνωστό το «RMC» η Παρί Σεν Ζερμέν κατέθεσε νέα πρόταση ανανέωσης στον Κιλιάν Μπαπέ με τον Γάλλο φορ να τη ρίχνει στα... σκουπίδια.

Τελευταία πρόταση από Παρί – Νέο άκυρο από Μπαπέ!

Σε αδιέξοδο οδηγούνται οι σχέσεις μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και του Κιλιάν Μπαπέ. Το μέλλον του νεαρού επιθετικού στη γαλλική ομάδα μόνο σίγουρο δεν πρέπει να θεωρείται. Όπως έκανε γνωστό ο γαλλικός ραδιοφωνικός σταθμός «RMC» οι Παριζιάνοι κατέθεσαν μία νέα καλύτερη πρόταση ανανέωσης στον ταλαντούχο στράικερ.

Αυτή ήταν και η τελευταία τους κίνηση για να μην τον χάσουν, αλλά ούτε και να τον… παρακαλάνε. Ωστόσο, αμέσως ο Μπαπέ την αρνήθηκε και την πέταξε στον κάδο των αχρήστων! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Γάλλων η πρόταση της Παρί είχε να καλύτερες οικονομικές ετήσιες αποδοχές -χωρίς να γίνεται γνωστό το νούμερο- ενώ σε περίπτωση που έβαζε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο ο Γάλλος επιθετικός αυτό θα τον κράταγε στο «Παρκ ντε Πρενς» για τα επόμενα πέντε χρόνια σίγουρα, ενώ υπήρχε και οψιόν γι’ ακόμη. Στο σύνολο έξι!

Ο Μπαπέ προσπαθεί με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Από αυτό το καλοκαίρι κιόλας μιας και δεν θέλει να περιμένει μέχρι το επόμενο, όπου και θα μείνει ελεύθερος!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Στο μυαλό του Μπαπέ υπάρχει μόνο μία ομάδα: η Ρεάλ Μαδρίτης!

Στο μυαλό του Μπαπέ υπάρχει μόνο μία ομάδα: η Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Κιλιάν Μπαπέ από τότε που ήταν στη Μονακό έκανε πράγματα και θαύματα στη Ligue 1. Στην Παρί Σεν Ζερμέν έγινε ακόμη καλύτερος και ωρίμασε. Πλέον ο ίδιος θεωρεί ότι ήρθε η ώρα και η στιγμή να πάει σε ένα καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Όπως είναι η La Liga.

Από την άλλη η Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και χρόνια τον έχει πολύ ψηλά στη μεταγραφική της λίστα και περιμένει τη σωστή στιγμή, ώστε να κινηθεί για την αγορά του. Ο ίδιος από μικρό παιδί είχε σαν όνειρο να φορέσει τη φανέλα της. Ειδικά το δεδομένο χρονικό διάστημα έχει μόνο εκείνη στο μυαλό του και το δείχνει με κάθε τρόπο ότι θέλει να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ωστόσο, η Παρί δεν έχει κανένα σκοπό να ανάψει άμεσα το πράσινο φως ή γενικότερα να κάνει πιο εύκολο το deal, μεταξύ του Γάλλου και της ισπανικής ομάδας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ