ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Τούχελ: «Ρώτησα την Τσέλσι αν ήταν σίγουροι για την απόλυση Λάμπαρντ»

Ο Τόμας Τούχελ σ' ένα ρεσιτάλ... ειλικρίνειας, ανέφερε πως μέχρι και ο ίδιος ρώτησε την Τσέλσι για το κατά πόσο ήταν σίγουρη για την απόλυση του «θρύλου» Φρανκ Λάμπαρντ.

Τούχελ: «Ρώτησα την Τσέλσι αν ήταν σίγουροι για την απόλυση Λάμπαρντ»

Η έλευση του Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Τσέλσι την περσινή σεζόν άλλαξε την πορεία της. Θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί πως ήταν μια επιλογή που χτύπησε «φλέβα» χρυσού ή μάλλον… ασημένιου. Όπως δηλαδή και το τρόπαιο του Champions League, που κατέκτησαν οι «μπλε» στην πρώτη χρονιά του Γερμανού τεχνικού. Κι όλα αυτά ενώ ο ίδιος ανέλαβε την ομάδα τον Ιανουάριο, μ’ ένα ρόστερ που δεν ήταν δικό του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Τούχελ κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Φρανκ Λάμπαρντ στο «τιμόνι» των Λονδρέζων, με τον οποίο οι εμφανίσεις τους είχαν αρχίσει να προβληματίζουν. Ωστόσο, ο Γερμανός τεχνικός σε συνέντευξη του στο «SkySports» προχώρησε σε μια ειλικρινή αποκάλυψη. Ο ίδιος ανέφερε ότι προτού δεχτεί την πρόταση της Τσέλσι ρώτησε τους ιθύνοντες της αν ήταν σίγουροι για την απόλυση του Άγγλου τεχνικού. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τον ίδιο, ο πάλαι ποτέ παίκτης των «μπλε» είναι θρύλος του συλλόγου και προσωποποιεί όσα πρεσβεύει.

Βέβαια, όπως τόνισε η απόφαση είχε ήδη ληφθεί και το κατάλαβε σχεδόν αμέσως. Από εκεί και πέρα ο Τούχελ θέλησε αρχικά να φτιάξει τις σχέσεις του με τους ποδοσφαιριστές, αναγνωρίζοντας πως δεν θα ήταν χαρούμενοι με την απόλυση του Λάμπαρντ. Κάτι, που εντέλει πέτυχε και με το παραπάνω αν κριθεί από τα αποτελέσματα. Τέλος, ο Γερμανός ανέφερε πως στην Τσέλσι βρήκε ό,τι ήθελε και για τον ίδιο είναι μια ευχαρίστηση να βρίσκεται στον πάγκο της.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Τούχελ

Τούχελ: «Ο Λάμπαρντ είναι η προσωποποίηση όσων πρεσβεύει η Τσέλσι»

«Είπα στη διοίκηση του συλλόγου “είστε σίγουροι ότι θα το κάνετε αυτό; Γιατί η κίνηση δεν θα αρέσει σε κανέναν. Ίσως αξίζει λίγο παραπάνω χρόνο”. Κι αυτό γιατί όταν σκέφτομαι την Τσέλσι, σκέφτομαι τον Λάμπαρντ, τον Τέρι τον Τσεχ, τον Ντρογκμπά. Μου έρχεται στο νου από την πρώτη στιγμή γιατί είναι η προσωποποίηση όσων πρεσβεύει η Τσέλσι: δουλεύει σκληρά, είναι επιθετικός παίκτης, μεγάλος ηγέτης, αλλά την ίδια στιγμή ένας απλός και πολύ ομαδικός τύπος στο γήπεδο. Πραγματικά, ένας αληθινός θρύλος

Ωστόσο, κατάλαβα ότι πάνω κάτω η απόφαση είχε παρθεί και η πρόταση ήταν για μένα κάτι σαν “δέξου ή ξέχασε την”. Μετά απλά ήλπιζα για μια δίκαιη ευκαιρία με τους παίκτες. Κι αυτό γιατί όταν αναλαμβάνεις τη δουλειά δεν είναι όλοι χαρούμενοι από τους 20, 22 παίκτες. Δεν μπορείς να περιμένεις από κάποιον να είναι χαρούμενος όταν απολύεται ο προπονητής, ειδικά από τη στιγμή που πήγαν καλά στους ομίλους του Champions League, είχαν καλά αποτελέσματα, καλά παιχνίδια και κάποιες φορές ήταν απλά άτυχοι, όπως φάνηκε από τα δεδομένα που μας έδειξαν

Απλά είπα στους παίκτες “ακούστε παιδιά, δεν τον διώχνω εγώ. Είμαι απλά εδώ για να συνεχίσω με τον τρόπο μου και πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να είμαστε ανοικτοί και να δώσουμε μας μια ευκαιρία. Είμαι σε μια μεγάλη ομάδα με τρομερή υποστήριξη, εξαιρετική οργάνωση και ένα καλό ρόστερ. Είναι πραγματικά μια ευχαρίστηση να δουλεύω εδώ από την πρώτη κιόλας μέρα”», ανέφερε ο Τούχελ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ