ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

«Απειλεί» τον Τσιμίκα ο Ρόμπερτσον!

Ο Άντριου Ρόμπερτσον δηλώνει πανέτοιμος να επιστρέψει στο βασικό σχήμα της Λίβερπουλ, «πετώντας» ουσιαστικά στον πάγκο τον Τσιμίκα.

«Απειλεί» τον Τσιμίκα ο Ρόμπερτσον!

Νωρίτερα σήμερα ο Άντριου Ρόμπερτσον ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ. Ο Σκωτσέζος διεθνής αριστερός μπακ θα παίζει στο «Άνφιλντ» μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας, δηλώνοντας έτοιμος να επιστρέψει στη δράση. Το απόγευμα του Σαββάτου 28/8, οι «κόκκινοι» αντιμετωπίζουν την Τσέλσι, με τον Ρόμπερτσον να διεκδικεί με αξιώσεις θέση βασικού.

Επί της ουσίας, η επιστροφή του φέρνει σε δύσκολη θέση τον Κώστα Τσιμίκα. Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός έπαιξε τόσο στην πρεμιέρα με τη Νόριτς, όσο και με την Μπέρνλι για την Premier League. Μάλιστα, στο τελευταίο ματς αναδείχθηκε πολυτιμότερος της αναμέτρησης! Ο Γιούργκεν Κλοπ συνεπώς, θα έχει πολλές σκέψεις, αλλά όπως και να έχει, ο βασικός του αριστερός μπακ είναι ο Ρόμπερτσον.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ρόμπερτσον

Οι δηλώσεις του Ρόμπερτσον:

«Μόλις ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις φάνηκε ότι το μέλλον μου θα είναι εδώ μακροπρόθεσμα. Νομίζω ότι δεν είναι μυστικό ότι είμαι χαρούμενος σε αυτόν τον σύλλογο. Θέλω να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο και η ανανέωση του συμβολαίου είναι πάντα μια χαρούμενη στιγμή για μένα και την οικογένεια μου. Έχω προσαρμοστεί εδώ, έχω αγαπήσει τα πάντα στην ομάδα και χαίρομαι που το ταξίδι συνεχίζεται.

Θυμάμαι ακόμα την ημέρα που υπέγραψα σαν να ήταν χθες. Όταν πηγαίνεις σε έναν σύλλογο όπως η Λίβερπουλ έχεις φιλοδοξίες να γίνεις βασικός, να κερδίσεις τρόπαια, να κάνεις τα πάντα. Η εξέλιξη των πραγμάτων στην ομάδα είναι εξαιρετική. Από την αρχή της καριέρας μου πάντα κοιτούσα μπροστά. Έλεγα πως αυτό ανήκει στο παρελθόν, όταν κρεμάσω τα παπούτσια μου και αποσυρθώ θα μπορώ να πω στους ανθρώπους όλες αυτές τις ιστορίες που έχουμε ήδη πραγματοποιήσει.

Θέλω να κάνω περισσότερα πράγματα και προφανώς ελπίζω να ξεκινήσω από αυτή τη σεζόν. Θέλουμε να πετύχουμε περισσότερα, να φέρουμε περισσότερα τρόπαια, περισσότερη επιτυχία στον σύλλογο. Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να δουλέψουμε σκληρά και να έχουμε το ίδιο πλάνο που είχαμε από την πρώτη μέρα».

Για τον τραυματισμό του στον αστράγαλο:

«Έχω επιστρέψει στην προπόνηση. Προπονήθηκα πλήρως την Παρασκευή, μια ημέρα πριν τον αγώνα, ίσως λίγο νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα, αλλά για να είμαι ειλικρινής νομίζω ότι οι φυσιοθεραπευτές ήθελαν να με ξεφορτωθούν! Προφανώς ήμουν πολύ τυχερός στην καριέρα μου που δεν είχα πάρα πολλούς τραυματισμούς και μακάρι αυτό να συνεχιστεί. Είναι ένας εφιάλτης όταν έχω τραυματισμό και θέλω να επιστρέφω στο γήπεδο όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Μόλις πήρα τα αποτέλεσμα από τα scans στον αστράγαλο μου, είπα ότι η Μπέρνλι είναι στο στόχαστρο μου για επιστροφή. Τότε υπήρξαν κάποιοι που μου είπαν ότι ναι, έχω μια ευκαιρία να επιστρέψω εκείνο το διάστημα. Κάποιοι άλλοι είπαν ότι δεν έχω καμία πιθανότητα για να είμαι πίσω τόσο σύντομα, όμως τα κατάφερα και είμαι εδώ!

Προσπάθησα για το καλύτερο, δοκίμασα τα πάντα. Έτρεξα στο γήπεδο και ένιωσα ότι ίσως μπορούσα να έχω προπονηθεί δύο ημέρες νωρίτερα, αλλά οι ειδικοί που έχουμε στην ομάδα είναι εξαιρετικοί και χρειαζόμουν ακόμα κάποιες λεπτομέρειες για να επιστρέψω, τις οποίες ολοκλήρωσα την Πέμπτη. Στην συνέχεια, προπονήθηκα πλήρως με την ομάδα την Παρασκευή.

Ο κόουτς με έβαλε στον πάγκο, κάτι που μάλλον ήταν απροσδόκητο. Όταν βρίσκεσαι στο παιχνίδι, απλά θέλεις να είσαι μέσα στο γήπεδο. Δυστυχώς αυτό δεν ήταν ρεαλιστικό να γίνει με την Μπέρνλι. Τώρα έχω επιστρέψει και θα έχω μια ολόκληρη εβδομάδα προπόνησης, οπότε θα δούμε τι θα γίνει με την Τσέλσι. Αλλά θα είμαι έτοιμος, θα είμαι να αγωνιστώ και όπως είπα ελπίζω ότι θα είμαι σε φόρμα για το υπόλοιπο της σεζόν».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ