ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στη Ρεάλ μέχρι και το 2027 ο Βαλβέρδε!

Τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει να φοράει, μέχρι και το καλοκαίρι του 2027, ο μέσος της ισπανικής ομάδας, Φεντερίκο Βαλβέρδε.

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στη Ρεάλ μέχρι και το 2027 ο Βαλβέρδε!

Στις ανανεώσεις το έχει ρίξει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά τον Τιμπό Κουρτουά σε αυτό τον δρόμο περπάτησε και ο Φεντερίκο Βαλβέρδε. Ο νεαρός μέσος είχε ξεκινήσει επαφές με τη διοίκηση της ισπανικής ομάδας καιρό τώρα. Την περασμένη εβδομάδα τα είχαν βρει σε όλα. Το μόνο που έλειπε ήταν το τυπικό κομμάτι. Οι υπογραφές και οι φωτογραφίες!

Εν τέλει και αυτό ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (24/8) με τον ταλαντούχο χαφ να παραμένει στο ρόστερ της «βασίλισσας» μέχρι και το καλοκαίρι του 2027, όπως έκαναν γνωστό οι Μαδριλένοι με επίσημη ανακοίνωσή τους. Ο Βαλβέρδε επί εποχής Ζινεντίν Ζιντάν πήρε τις πρώτες του ευκαιρίες στη Ρεάλ. Μάλιστα, κατάφερε όχι απλά να δείξει ότι το μέλλον του ανήκει, αλλά και το παρόν.

Παρόλα αυτά την περασμένη σεζόν δεν αγωνίστηκε σε τόσα πολλά παιχνίδια, όπως παλιότερα. Μιας και είχε αρκετούς τραυματισμούς που δεν τον βοήθησαν να βρει ρυθμό και να έχει μόνιμη θέση στα σχέδια της ομάδας του. Ακόμη και έτσι, όμως, δείχνει ότι αν συνεχίσει να δουλεύει σκληρά δεν θα αργήσει η ώρα και η στιγμή που θα γίνει βασικό και αναντικατάστατο μέλος του κέντρου των «μερένχες». Άλλωστε ήδη η… αγία τριάδα (Λούκα Μόντριτς, Τόνι Κρόος και Κασεμίρο) έχει τα… χρονάκια της. οπότε σύντομα θα χρειαστεί φρεσκάρισμα! Και ο Βαλβέρδε θα είναι εκεί για να το δώσει!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ο Βαλβέρδε είναι καλός, αλλά μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος! 

Ο Βαλβέρδε είναι καλός, αλλά μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος!

Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε μπορεί να κάνει πολλές και σημαντικές εντός αγωνιστικού χώρου. Να τρέξει ακατάπαυστα, να μαρκάρει σκληρά, να ζητήσει και να πάρει μπάλα και στη συνέχεια να την μοιράσει καταλλήλως. Είτε μπροστά, είτε πιο πίσω. Όπου χρειαστεί! Παράλληλα, στο… μενού του έχει και το γκολ. Ειδικά με μακρινά σουτ.

Ο Ουρουγουανός τα κάνει όλα και συμφέρει! Ή σχεδόν όλα. Γι’ αυτό το λόγο και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήθελε να τον χάσει. Ειδικά τώρα που μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος. Ειδικά τώρα που έχει ωριμάσει για τα καλά -είναι 23 ετών- και δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ για να πάρει τον χρόνο συμμετοχής που θέλει και του αντιστοιχεί!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ