ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Ήρθε – είδε – τραυματίστηκε ο Κάιο Ζορζ!

Η τύχη γύρισε την πλάτη στον ταλαντούχο Κάιο Ζορζ. Ο Βραζλιάνος επιθετικός στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε στην προπόνηση της Γιουβέντους.

Ήρθε – είδε – τραυματίστηκε ο Κάιο Ζορζ!

To νέο αστέρι της Γιουβέντους, Κάιο Ζορζ ξεκίνησε με το… αριστερό την παρουσία του επί ιταλικού εδάφους. Ο 19χρονος επιθετικός λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφή του από την Σάντος στη Γιουβέντους είδε τη τύχη να του γυρνάει την πλάτη. Στο παιχνίδι της πρεμιέρας της «Μεγάλης Κυρίας» στη Serie A κόντρα στην Ουντινέζε βρέθηκε στον πάγκο και παρέμεινε εκεί. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προτίμησε να μην ρίξει τον νεαρό αμέσως στα βαθιά καταλαβαίνοντας πως ακόμη είναι ανέτοιμος.

Την επόμενη ημέρα όμως ο Βραζιλιάνος στάθηκε άτυχος καθώς αποχώρησε τραυματίας από την καθιερωμένη προπόνηση αποκτώντας μυϊκό πρόβλημα. Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ της Γιουβέντους έκαναν λόγο για απουσία του παίκτη από τις προπονήσεις για έναν μήνα. Η σοβαρότητα του τραυματισμού του θα επανεξεταστεί σε δέκα ημέρες και τότε θα διευθετηθεί το ακριβές στάδιο της απουσίας του.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Ο νεαρός αποκτήθηκε από τη Γιουβέντους πριν από λίγες ημέρες. Η συμφωνία με τη Σάντος είχε οριστικοποιηθεί εδώ και καιρό με τους «Μπιανκονέρι» να κάνουν δικό τους ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει ο βραζιλιάνικος σύλλογος. Γιουβέντους και Κάιο Ζορζ ωστόσο δε ξεκινούν με τον καλύτερο τρόπο τη συνεργασία τους. Τώρα θα πρέπει άπαντες στην ομάδα από το Τορίνο να περιμένουν να περάσει πλήρως ο τραυματισμός του νεαρού.

Άτυχος ο Κάιο – Τον χάνει για έναν μήνα η Γιουβέντους

Η «Μεγάλη Κυρία» και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θέλουν μελλοντικά να ρίξουν τον 19χρονο στα βαθιά. Ο σύλλογος πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του παίκτη. Μη ξεχνάμε πως ο Κάιο έρχεται στην Ευρώπη με τις καλύτερες συστάσεις. Δεν είναι λίγοι στη Βραζιλία που τον έχουν χαρακτηρίσει ως τον νέο Νέιμαρ. Η Γιουβέντους τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει μια πληθώρα από έμπειρους επιθετικούς. Κριστιάνο Ρονάλντο, Πάουλο Ντιμπάλα και Άλβαρο Μοράτα έρχονται πρώτοι και καλύτεροι. Ο Βραζιλιάνος Κάιο ξέρει πως οι ευκαιρίες του φέτος δεν θα είναι πολλές. Και ξεκινά με σαφές μειονέκτημα…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ