ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Έξαλλος με την Ρεάλ ο Λεονάρντο – «Δεν πάει πουθενά»!

«Λάδι στη φωτιά» έβαλε στην κόντρα της Παρί Σε Ζερμέν με την Ρεάλ Μαδρίτης ο διευθυντής των Παριζιάνων, Λεονάρντο, αναφορικά με τον Κιλιάν Μπαπέ.

Έξαλλος με την Ρεάλ ο Λεονάρντο – «Δεν πάει πουθενά»!

Στην καλύτερη… εξαιρετικά δυσαρεστημένος με την Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ο διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο. Οι «μερένχες» θέλουν διακαώς τον Κιλιάν Μπαπέ και ο Βραζιλιάνος εξαπέλυσε επίθεση κατά των Μαδριλένων.

Λόγο για παράνομη ενέργεια της Ρεάλ έκανε ο Λεονάρντο!

Την επίσημη επιβεβαίωση πως ο Κιλιάν Μπαπέ θέλει να φύγει από το Παρίσι για να μετακομίσει στην Μαδρίτη και την Ρεάλ έδωσε επίσημα ο διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο. Μιλώντας στην γαλλική «RMC Outlet», ο Βραζιλιάνος γνωστοποίησε αυτό που όλοι ήξεραν, ενώ έριξε «κεραυνούς» και κατά της Ρεάλ. «Ο Κιλιάν θέλει να φύγει και να πάει στην Ρεάλ. Φαίνεται ξεκάθαρο αυτό. Αν όμως θέλει να φύγει δεν θα τον σταματήσουμε. Αυτό όμως θα γίνει με τους δικούς μας όρους».

Οι Μαδριλένοι έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 160 εκατομμυρίων ευρώ, στην οποία ακόμα δεν έχουν λάβει απάντηση. Ποσό το οποίο αν γίνει δεκτό, θα μπει στην τριάδα των ακριβότερων μεταγραφών όλων των εποχών. Πίσω μόνο από αυτή του Νεϊμάρ και το Μπαπέ το 2017. Μέχρι στιγμής όμως οι Παριζιάνοι δεν θέλουν ιδιαίτερα να δεχτούν την πρόταση. «Η προσφορά της Ρεάλ απέχει πολύ από αυτά που ζητάμε για τον Μπαπέ. Ναι, πλησιάζει τα 160 εκατομμύρια ευρώ, είναι όμως λιγότερα από όσα δώσαμε για αυτόν το 2017. Δεν έχουμε πλάνα να μιλήσουμε πάλι με την Ρεάλ. Η διορία είναι μέχρι τα μεσάνυχτα της 31ης Αυγούστου. Ο στόχος μας είναι καθαρός: τον κρατάμε και ανανεώνουμε. Δεν πρόκειται όμως να πουλήσουμε για λιγότερα από όσο αγοράσαμε. Ειδικά όταν ακόμα χρωστάμε χρήματα στην Μονακό».

Τέλος, εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά των «μερένχες» για παράνομες επαφές με τον παίκτη. «Εδώ και 2 χρονιές, η Ρεάλ κινείται παράνομα. Μιλώντας με τον παίκτη και την οικογένεια του. Η στάση τους ήταν απαξιωτική, λανθασμένη και παράνομη. Ο λόγος του Μπαπέ ήταν να μην φύγει ως ελεύθερος. Όμως φαίνεται πως αυτό ήταν το αρχικό πλάνο».

Με λίγες μέρες να μένουν ακόμα μένει να δούμε αν η Παρί θα δεχθεί την πρόταση ή θα χάσει τον παίκτη της ως ελεύθερο σε 12 μήνες από τώρα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ