ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Γουίλσιρ: «Πως θα εξηγήσω στα παιδιά μου ότι καμιά ομάδα δε με θέλει»

Ο πρώην μέσος της Άρσεναλ, Τζακ Γουίλσιρ, με σπαρακτικές δηλώσεις απηύθυνε έκκληση σε οποιοδήποτε κλαμπ να τον εμπιστευτεί.

Γουίλσιρ: «Πως θα εξηγήσω στα παιδιά μου ότι καμιά ομάδα δε με θέλει»

Ο Τζακ Γουίλσιρ στο ξεκίνημα της καριέρας του θεωρούταν ένας από τους πιο ταλαντούχους μέσους που έχει βγάλει το αγγλικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, στα 29 του είναι ελεύθερος και καμία ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να του δώσει δουλειά.

Ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ μίλησε στο Athletic για τις δυσκολίες εύρεσης μία νέας επαγγελματικής στέγης. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στη Γουέστ Μπρομ και στη Μπόρνμουθ αφού αποχώρησε από τους «κανονιέρηδες» το 2018. Σήμερα, ο 34 φορές διεθνής με την εθνική Αγγλίας δυσκολεύεται να καταλάβει γιατί καμία ομάδα δεν ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει.

Οι σπαρακτικές δηλώσεις του Γουίλσιρ

«Σήμερα έτρεχα σε μια πίστα στίβου και δυσκολευόμουν να φανταστώ ότι θα ήμουν εδώ σε αυτό το σημείο της καριέρας μου», δήλωσε ο Γουίλσιρ στο The Athletic.

«Τα παιδιά μου είναι σε ηλικία που καταλαβαίνουν. Ειδικά ο Άρτσι, ο οποίος είναι εννέα ετών. Στην πραγματικότητα έχει συζητήσεις μαζί μου, και μου λέι: «Τι γίνεται με το MLS;» ή “Γιατί δεν παίζεις στη La Liga;”

«Και είναι δύσκολο να του εξηγήσω. Θα μου πει, «πώς δεν σε θέλει κανένας σύλλογος;» Δεν γνωρίζω. Αλλά πώς να του το εξηγήσω;

«Όταν βγαίνω έξω, οι άνθρωποι με αναγνωρίζουν. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να προσπαθήσω να εξηγήσω όταν ρωτούν: «Λοιπόν, γιατί δεν υπογράφεις σε μια ομάδα στην Αγγλία;». Είμαι σε φάση, «Λοιπόν, κανείς δεν με θέλει» και δεν μπορούν πραγματικά να το καταλάβουν».

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Ο Γουίλσιρ βλέπει τον εαυτό του σε ομάδα του εξωτερικού

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής εξήγησε ότι είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί μακριά από την Αγγλία. Παρόλο που πάντα αγωνιζόταν στο νησί, θα ήθελε να μετακομίσει στο εξωτερικό προκειμένου να σταματήσουν οι οπαδοί να τον ταυτίζουν με έναν παίκτη που είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς.

«Έχω ξαναπεί ότι είμαι ανοιχτός για το εξωτερικό. Στην πραγματικότητα, μάλλον θέλω να φύγω στο εξωτερικό. Θέλω να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Να κάνω μια νέα αρχή κάπου όπου οι άνθρωποι, οι σύλλογοι, οι οπαδοί δεν σκέφτονται:« Ω, αυτός είναι ο Τζακ Γουίλσιρ. Θα τραυματιστεί σήμερα» ή« Θα παίξει πέντε παιχνίδια και θα είναι μία χαμένη επένδυση».

«Νιώθω λίγο σαν η πόρτα σε αυτή τη χώρα να μου έχει κλείσει. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως οφείλεται στο ιστορικό τραυματισμών. Νιώθω ότι είναι άδικο. Η τελευταία φορά που τραυματίστηκα ήταν τον Ιανουάριο του 2020. Όλοι σκέφτονται:« Ω, τον αστράγαλο, τον αστράγαλο ». Δεν ήταν ο αστράγαλος μου. Είχα κήλη, που είναι ένας τυπικός τραυματισμός. Ήταν κάτι που με κράτησε εκτός για 10 ημέρες και μετά δυστυχώς ήρθε το lockdown» είπε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ