ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Κλοπ διέλυσετο πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Ο Κέιν «σπρώχνει» τον Κριστιάνο προς τη Σίτι!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να γίνει ο πρώτος και μοναδικός στόχος της Μάντσεστερ Σίτι, μετά την ανακοίνωση παραμονής του Κέιν στην Τότεναμ.

Ο Κέιν «σπρώχνει» τον Κριστιάνο προς τη Σίτι!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους είναι στον «αέρα». Η φημολογία για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ δεν δείχνει να κοπάζει ούτε λίγο. Κάτι που αναπτύχθηκε ακόμη περισσότερο από το γεγονός ότι ο ίδιος δεν ξεκίνησε βασικός στην πρεμιέρα της Serie A. Η «Γηραιά Κυρία» δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ουντινέζε (2-2), με τον 36χρονο να σκοράρει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά να βλέπει το γκολ του να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Παράλληλα, η ιταλική ομάδα τον «άδειασε» για τη φυσική του κατάσταση, τονίζοντας πως γι’ αυτό έμεινε εκτός ενδεκάδας.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βέβαια, η «Equipe» σε δημοσίευμα της την Τρίτη (24/8) είχε άλλη… άποψη. Κι αυτό γιατί το γαλλικό Μέσο τόνισε πως ο Κριστιάνο έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει. Μάλιστα, έχει έναν και μόνο προορισμό στο μυαλό του, τη Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν ήταν γνωστό αν οι «πολίτες» ήταν… τρελαμένοι ή όχι με την προοπτική απόκτησης του Πορτογάλου σούπερ σταρ. Ωστόσο, η ανακοίνωση του Κέιν την Τετάρτη (25/8) περί παραμονής του στην Τότεναμ, ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Κριστιάνο

Στη Σίτι πλέον έμεινε μόνο ο… Κριστιάνο

Ολόκληρο, σχεδόν, το καλοκαίρι η Σίτι βρισκόταν στο κυνήγι του Άγγλου φορ. Αυτός ήταν ο βασικός της στόχος για την ενίσχυση της επίθεσης της και γι’ αυτόν κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, πως οι «πολίτες» κατέθεσαν ουκ ολίγες προτάσεις, με την τελευταία να φτάνει στα 145 εκατ. ευρώ. Χωρίς, όμως, να καταφέρουν τελικά να τον αποκτήσουν. Κάτι που συνιστά ένα αρκετά μεγάλο «φιάσκο» για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ωστόσο, η προοπτική απόκτησης του Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να αλλάξει τα πάντα για τη Σίτι. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φαίνεται πως δε θέλει να συνεχίσει στη Γιουβέντους και ψάχνει μια νέα «περιπέτεια». Οι «πολίτες» είναι δεδομένο ότι χρειάζονται έναν ακόμη ποδοσφαιριστή στην επίθεση τους και εφόσον δεν θα είναι ο Κέιν αυτός, τότε είναι σαφές πως θα κοιτάξουν πιο «θερμά» την περίπτωση του 36χρονου. Εξάλλου, η αγγλική ομάδα μπορεί να πληρώσει το συμβόλαιο του χωρίς να… ζοριστεί. Βέβαια, ακόμη πρέπει να ξεκαθαρίσουν αρκετά στις τάξεις της Σίτι, όσον αφορά τις πωλήσεις παικτών. Ωστόσο, μια ενδεχόμενη κίνηση για τον Κριστιάνο είναι πιο πιθανή από ποτέ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ