ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σεβίλλη

Έρικ Λαμέλα, ο παράγοντας «Χ» της Σεβίλλης!

Το ξεκίνημα του Έρικ Λαμέλα στην Ισπανία είναι ονειρικό και η Σεβίλλη ελπίζει πως μπορεί να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του Αργεντινού και στη συνέχεια.

Έρικ Λαμέλα, ο παράγοντας «Χ» της Σεβίλλης!

Το πέρασμα του Έρικ Λαμέλα από την Τότεναμ χαρακτηρίστηκε από ουκ ολίγες στιγμές. Όταν αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2013 οι «Spurs» πόνταραν πολλά πάνω του. Προερχόταν, εξάλλου, από μια εξαιρετική σεζόν με τη Ρόμα, όπου έδειξε κάθε ψήγμα του ταλέντου του. Την ίδια στιγμή, η αγγλική ομάδα αναζητούσε τον αντικαταστάτη του Γκάρεθ Μπέιλ που έφευγε για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Αργεντινός έπεσε αμέσως στα «βαθιά», καθώς έγινε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου εκείνη τη στιγμή (35 εκατ. ευρώ). Ωστόσο, από το ξεκίνημα φάνηκε ότι η Premier League δεν θα ήταν το ίδιο… ευγενική με τον ίδιο όσο η Serie A.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Εκεί κάπου άρχισαν και τα… ζόρια με τους τραυματισμούς. Μόλις στην πρώτη του σεζόν έμεινε εκτός για πέντε μήνες. Οι επόμενες δύο, όμως, έδωσαν στον Λαμέλα την ευκαιρία να δείξει τι αξίζει και να κερδίσει συμπάθειες στο Λονδίνο. Ένας ακόμη πιο σοβαρός τραυματισμός στο ισχίο τον Οκτώβριο του 2016 σήμανε την αρχή του τέλους. Ο Αργεντινός έμεινε εκτός ένα χρόνο κι από τότε δεν ήταν ο ίδιος παίκτης. Σταδιακά έπαιζε όλο και λιγότερο, μέχρι που το φετινό καλοκαίρι πάρθηκε η απόφαση της πώλησης του. Ο ίδιος μετακόμισε στη Σεβίλλη με την ελπίδα να «αναγεννήσει» την καριέρα του. Και στο ξεκίνημα του κάνει ακριβώς αυτό.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Λαμέλα

Τρία γκολ σ’ ένα 90λεπτο και… συνεχίζει ο Λαμέλα

Ήταν προφανές πως στο πρώτο διάστημα του Λαμέλα στην Ισπανία ο χρόνος του θα ήταν περιορισμένος. Ο Αργεντινός δεν γνώριζε καλά καλά τον τρόπο παιχνιδιού του Χούλεν Λοπετέγκι, ενώ ήδη οι Σεβιγιάνοι είχαν έτοιμη ομάδα από την περσινή εξαιρετική τους σεζόν. Ωστόσο, αυτό δεν πτόησε τον 29χρονο άσο που έπιασε από τα «μαλλιά» κάθε ευκαιρία που του δόθηκε. Στο ντεμπούτο του απέναντι στη Ράγιο Βαγεκάνο μπήκε ως αλλαγή στο ημίχρονο. Είχε μπροστά του 45 λεπτά για να κερδίσει ό,τι μπορεί. Και τα εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Βρήκε δίχτυα δύο φορές και μετέτρεψε το… επίφοβο 1-0 σε θρίαμβο για την ομάδα του (3-0).

Ωστόσο, ο Λοπετέγκι τον άφησε στον πάγκο και στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Χετάφε. Εκεί τα πράγματα έγιναν πιο… ζόρικα για τη Σεβίλλη. Κι αυτό γιατί δεν έβρισκε τρόπο να διασπάσει την άμυνα των Μαδριλένων. Όλα έδειχναν πως η ομάδα της Ανδαλουσίας θα άφηνε εκεί τους πρώτους της βαθμούς στη σεζόν. Ο Λαμέλα, όμως, είχε αντίθετη άποψη και στο 93′ με δικό του τέρμα της έδωσε ένα διπλό που μπορεί να αποδειχτεί κρίσιμο στο τέλος της σεζόν. Ήταν το 3ο του γκολ σε μόλις 90 λεπτά συμμετοχής τη φετινή σεζόν, όλα από τον πάγκο. Ο Αργεντινός εξελίσσεται σε παράγοντα «Χ» για τη Σεβίλλη και ξέρει πως όσο παίζει έτσι θα «αναγκάζει» τον Λοπετέγκι να τον χρησιμοποιεί ακόμη περισσότερο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ