ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Κλοπ διέλυσετο πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa Conference League

Έβγαλε φτερά και… πέταξε στους ομίλους!

Ο σοβαρός ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να διαπραγματευτεί την πρόκριση. Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη πέρασε νικηφόρα από τη Ριέκα (0-2) και προκρίθηκε στους ομίλους του Conference League.

Έβγαλε φτερά και… πέταξε στους ομίλους!

To 1-1 στο γήπεδο της Τούμπας μία εβδομάδα νωρίτερα πείσμωσε τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Λουτσέσκου παρουσιάστηκε σοβαρή στον επαναληπτικό κάνοντας ολόσωστα τη δουλειά. Καθαρή νίκη στην Κροατία επί της Ριέκα (0-2) και πρόκριση στους ομίλους του Conference League. Ελ Καντουρί και Μουργκ οι σκόρερς για την ελληνική ομάδα.

To ματς

H αποστολή του ΠΑΟΚ ήταν γνωστή. Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε στη Ριέκα με στόχο τη νίκη που θα του έδινε την πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League. Οι παίκτες του Ρατσβάν Λουσκέτσου από το ξεκίνημα του αγώνα έδειξαν έτοιμοι για την πρόκληση. Ήθελαν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ για να μπουν από νωρίς σε τροχιά πρόκρισης κόντρα στους Κροάτες.

Οι προειδοποιήσεις ήρθαν μόλις στο 6′. Πρώτα το σουτ του Σβαμπ και στη συνέχεια δευτερόλεπτα μετά του Ελ Καντουρί προσέκρουσαν στο δοκάρι της γηπεδούχου ομάδας. Ο ΠΑΟΚ έφθασε δις μια ανάσα από το γκολ. Αυτό τελικά ήρθε τρία λεπτά αργότερα. Οι δύο παραπάνω συνεργάστηκαν άψογα στην αντεπίθεση. Ο Σβαμπ πάσαρε κάθετα στον Ελ Καντουρί και ο τελευταίος με ένα τσίμπημα της μπάλας την έστειλε στα δίχτυα της Ριέκα. ΠΑΟΚ

Το προβάδισμα των φιλοξενούμενων έφερε τους παίκτες τους γηπεδούχους γρήγορα σε ανάγκη εύρεσης γκολ. Η Ριέκα σταδιακά πήρε τη κατοχή της μπάλας ωστόσο καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου δεν μπόρεσε επ’ ουδενί να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Ο ΠΑΟΚ χωρίς ουσιαστικά να ιδρώσει κατάφερε να περιορίσει τους κινδύνους και να ολοκληρώσει τα πρώτα 45′ με ανέπαφη εστία.

Ο Μουργκ «κλείδωσε» την πρόκριση για τον ΠΑΟΚ

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έκαναν πιο επιθετικό το σχήμα τους. Ο ΠΑΟΚ με ψυχραιμία στο παιχνίδι του και πιο ποιοτικούς παίκτες στον αγωνιστικό χώρο έδειξε να διατηρεί τον έλεγχο. Μάλιστα μία με τον Σφιντέρσκι και μία με τον Κούρτιτς θα μπορούσε να πετύχει το καθοριστικό 2-0. Όσο αυτό όμως δεν ερχόταν τόσο υπήρχε η ελπίδα από πλευράς Ριέκα. Με ένα γκολ το παιχνίδι ερχόταν στα ίσια όπως και η υπόθεση πρόκριση.

Στο 79′ ο ΠΑΟΚ με γρήγορη αντίληψη κατάφερε να εκμεταλλευτεί το λάθος των παικτών της Ριέκα. Οι παίκτες του Λουτσέσκου έκλεψαν ψηλά τη μπάλα, αυτή με γρήγορες πάσες έφθασε στον Μουργκ και ο τελευταίος με ωραίο σουτ έγραψε το 0-2. Από εκείνο το σημείο μέχρι και το τέλος τα πάντα ήταν διαδικαστικά. Η Ριέκα πέταξε λευκή πετσέτα και ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε μια αναγκαία πρόκριση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ