ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Ολυμπιακός… παρών στους ομίλους του Europa League!

Ο Ολυμπιακός δεν άφησε στιγμή την Σλόβαν να πιστέψει πως μπορεί. Οι Πειραιώτες ήρθαν ισόπαλοι (2-2) στη Μπρατισλάβα και πέρασαν στους ομίλους του Europa League.

Ολυμπιακός… παρών στους ομίλους του Europa League!

Ο Ολυμπιακός πήγε στη Μπρατισλάβα για να διαχειριστεί ένα πεντακάθαρο 3-0. Οι Πειραιώτες δεν άφησαν ποτέ την Σλόβαν να πιστέψει στην ανατροπή. Χορταστικό 2-2 και η ομάδα του Μάρτινς πέταξε στους ομίλους του Europa League. Ελ Αραμπί και Ονιεκούρου οι σκόρερς για τον Ολυμπιακό. Δύο γκολ από τον Χέντι για τους Σλοβάκους.

Το ματς

Εξαρχής τα πράγματα σε αυτό το ζευγάρι έμοιαζαν ξεκαθαρισμένα. Ο Ολυμπιακός  με το 3-0 του πρώτου αγώνα στον Πειραιά επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας είχε βάλει θεμέλια πρόκρισης στους ομίλους του Europa League. Για να άλλαζε η κατάσταση θα έπρεπε οι Σλοβάκοι να ολοκληρώσουν ένα θαύμα στον αποψινό επαναληπτικό. Η εμπειρία του Ολυμπιακού όμως δεν θα μπορούσε να επιτρέψει ούτε την ελπίδα στο όνειρο.

Οι «Ερυθρόλευκοι» από το πρώτο λεπτό του αγώνα παρουσιάστηκαν σοβαροί στον αγωνιστικό χώρο. Με πειθαρχεία στο πλάνο του Μαρτίνς οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να μην απειλούνται σχεδόν καθόλου από τους αντιπάλους τους. Τα πράγματα έγιναν ακόμη καλύτερα στο 26′ καθώς οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες έπειτα από την αποβολή του Μορλάτσι με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο Ολυμπιακός πήρε αμέσως την πρωτοβουλία των κινήσεων και χωρίς να χάσει χρόνο βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 33′ με δράστη τον Ελ-Αραμπί η ελληνική ομάδα άνοιξε το σκορ μπαίνοντας σε θέση οδηγού στον αγώνα. Στο 41′ η Σλόβαν βρήκε αντίδραση και με τον Χέντι έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Το 1-1 συνόδευσε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Ολυμπιακός

Σοβαρός ο Ολυμπιακός από την αρχή μέχρι το τέλος

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έδειξε να ανοίγει ακόμη περισσότερο. Ο Ολυμπιακός στο 54′ χωρίς να προλάβει να το καταλάβει η Σλόβαν βρέθηκε ξανά μπροστά στο σκορ. Σκόρερ αυτή τη φορά για τους «Ερυθρόλευκους» ο Ονιεκούρου, με τον έμπειρο επιθετικό να εκμεταλλεύεται άψογα την πάσα του Μπουχαλάκη. Η Σλόβαν όμως δεν τα παράτησε. Οι Σλοβάκοι στο 62′ και ύστερα από εκτέλεση κόρνερ έφεραν ξανά το παιχνίδι στα ίσια. Δράστης για τους γηπεδούχους πάλι ο Χέντι, με τον άσσο της Σλόβαν να κερδίζει στον αέρα τον Μ’Βιλά.

Από εκείνο το σημείο και μέχρι το φινάλε ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Αμφότερες οι ομάδες άφησαν τον χρόνο να κυλήσει. Το τελικό 2-2 έκοψε κάθε ελπίδα της Σλόβαν και έστειλε πανηγυρικά τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Europa League.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ