ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Video Hμέρας

«Αν ο Σερ Άλεξ έβλεπε τον Κριστιάνο με φανέλα της Σίτι θα τρελαινόταν» (vid)

Τη Γη κάτω από τα πόδια του θα έχανε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αν έβλεπε τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Σίτι, σύμφωνα με τον Ρίο Φέρδιναντ.

«Αν ο Σερ Άλεξ έβλεπε τον Κριστιάνο με φανέλα της Σίτι θα τρελαινόταν» (vid)

H Μάντσεστερ Σίτι ήταν πολύ κοντά στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος φορ ήθελε πώς και πώς να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους και το έντονο ενδιαφέρον των πρωταθλητών Αγγλίας, μόνο αδιάφορο δεν τον άφησε. Ωστόσο, το εν λόγω σενάριο φαίνεται να παίρνει διαφορετική τροπή τις τελευταίες ώρες.

Η Γιουνάιτεντ έχει κάνει και αυτή την κίνησή της για τον 36χρονο στράικερ, ο οποίος φαίνεται πως είναι πιο κοντά από ποτέ, στο να γίνει εκ νέου «κόκκινος διάβολος». Εκτός αυτού οι «πολιτες» το σκέφτηκαν εκ νέου και απέσυραν την πρότασή τους για τον Κριστιάνο. Μάλιστα, ο πρώην συμπαίκτης του, Ρίο Φέρδιναντ, με δηλώσεις του έδειξε ότι είναι πολύ χαρούμενος γιατί ο παλιόφιλός του θα επιστρέψει στο «Ολντ Τράφορντ».

Εκτός αυτού ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός μίλησε για το ποια θα μπορούσε να είναι η αντίδραση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αν έβλεπε το αγαπημένο του ποδοσφαιρικό τέκνο με τη φανέλα της Σίτι!

«Δεν θα του άρεσε καθόλου μα καθόλου! Θα τρελαινόταν! Τόσο απλά! Θα γινόταν έξαλλος αν έβλεπε τον Κριστιάνο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι. Την ίδια αντίδραση με τον Σερ Άλεξ θα είχε και κάθε άλλος άνθρωπος που έχει δουλέψει επί σειρά ετών στη Γιουνάιτεντ ή που έχει συνδεθεί με την ομάδα», τόνισε μεταξύ άλλων.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Θέλει να γυρίσει στα... παλιά ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Θέλει να γυρίσει στα… παλιά ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήδη έχει κάνει δύο σπουδαίες μεταγραφές μέσα σε αυτό το καλοκαίρι. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ενισχύθηκαν από το κέντρο και μπροστά με τον Τζέιντον Σάντσο, ενώ για την άμυνα απέκτησαν τον Ραφαέλ Βαράν. Όμως, το κερασάκι στην τούρτα είναι η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με τον Ρίο Φέρδιναντ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι μία πολύ όμορφη ημέρα φίλε. Και όταν είναι μία τόσο όμορφη ημέρα πρέπει να φορέσεις γυαλιά ηλίου! Του έχω γράψει με κάθε τρόπο να μην πάει εκεί. Του έστειλα ότι καλύτερα αυτά που ακούγονται να είναι ένα ψέμα ή μία πλάκα. Έχουν γίνει πολλές καλές μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι.

Αλλά το να παίρνεις έναν τέτοιο παίκτη που είναι από τους καλύτερους του κόσμου είναι κάτι διαφορετικό! Πιστεύω ότι άμεσα θα έχουμε μία ανακοίνωση ή κάτι τέτοιο. Η τελευταία ημέρα των μεταγραφών είναι απλά απίθανη! Απλά απίθανη», τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ