ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Buzzer-Beater Χάαλαντ σε ένα τρελό παιχνίδι! (vid)

Ξέφρενο παιχνίδι στο «Βεστφάλεν» για την Ντόρτμουντ, η οποία αν και λίγο έλειψε να αυτοκτονήσει είδε τον Χάαλαντ να την κρατά ζωντανή!

Buzzer-Beater Χάαλαντ σε ένα τρελό παιχνίδι! (vid)

Ματσάρα με 5 γκολ, σασπένς και υπέροχο θέαμα χάρισαν Ντόρτμουντ και Χόφενχαϊμ, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να μιλά στο τέλος! Ο Νορβηγός έσωσε την παρτίδα στο τέλος για τους Βεστφαλούς, οι οποίοι λιγάκι έλειψε να βάλουν τα χέρια τους και να βγάλουν τα… μάτια τους!

Γεμάτο ευκαιρίες ημίχρονο αλλά χωρίς γκολ

Πολύ νωρίς πήγαν να κάνουν την έκπληξη οι φιλοξενούμενοι. Ο Κράμαριτς στο 2′ πήρε μια μπαλιά από τα πλάγια και σούταρε από το όριο της περιοχής. Η τύχη όμως δεν ήταν με το μέρος του και η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι. H απάντηση ήρθε άμεσα, στο 4ο λεπτό, όταν ο Χάαλαντ τρύπησε την άμυνα της Χόφενχαϊμ με τον Ρέινα να βγαίνει στην πλάτη της. Όμως η κούρσα κούρασε τον Αμερικανό και το πλασέ του ήταν πολύ αδύναμο για να απειλήσει τον Μπάουμαν.

Στην πρώτη τους προσπάθεια στον στόχο, οι Βεστφαλοί λίγο έλειχε να ανοίξουν το σκορ. Ο Ακάντζι πήρε μια κεφαλιά στο 9ο λεπτό, όμως δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ. Η σχετική υπεροχή των γηπεδούχων συνεχίστηκε. Στο 27′ ο Μάρκο Ρόις δέχτηκε μαρκάρισμα στην περιοχή, ο διαιτητής όμως μάλλον λανθασμένα δεν καταλόγισε πέναλτι.

Μάλεν, Ρόις και Χάαλαντ απείχαν μια επαφή από το να ανοίξουν το σκορ σε μερικές περιπτώσεις, όμως το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Ματς-ροντέο και Χάαλαντ λυτρωτής της Ντόρτμουντ!

Στην επανέναρξη, η Ντόρτμουντ δεν έδειξε να έχει όρεξη για παιχνίδια. Μόλις στο 49′, ο Ρέινα βρέθηκε σε θέση βολής και με ήρεμο πλασέ άνοιξε το σκορ με άνεση.

Μόλις 10 λεπτά αργότερα, η Χόφενχαϊμ έχασε τεράστια ευκαιρία να επαναφέρει την ισορροπία του σκορ. Ο Κράμαριτς νίκησε στο σπριντ τον Βίτσελ και βρέθηκε πρόσωπο με το τέρμα της Ντόρτμουντ. Ο Κόμπελ όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα, και έσωσε σχεδόν σίγουρο γκολ. Η κακή άμυνα όμως συνεχίστηκε για τους Βεστφαλούς και λιγότερο από δύο λεπτά αργότερα, ο Μπαουμγκάρτνερ ισοφάρισε από διαγώνια θέση.

Όμως το 1-1 δεν έμεινε για πολύ. Στο 69′ η Ντόρτμουντ επιτέθηκε από τα αριστερά. Η σέντρα στην περιοχή κόπηκε από την άμυνα, όμως η απομάκρυνση έδωσε την μπάλα στον Μπέλιγχαμ. Ο Άγγλος σούταρε απευθείας και με εντυπωσιακό τρόπο έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το ματς συνέχισε να είναι «ροντέο» με την Χόφενχαϊμ να ψάχνεται να επανέλθει στο σκορ. Η εκτέλεση φάουλ του Κράμαριτς στο 75ο λεπτό ήταν σχεδόν άριστη, πέρασε όμως για λίγα εκατοστά εκτός στόχου. Ο Χάαλαντ ήθελε να καθαρίσει το παιχνίδι στο 87′, όμως το σουτ του από πλάγια θέση δεν ήταν ικανό να αλλάξει το σκορ.

Και αυτό το πλήρωσε πολύ ακριβά η ομάδα του. Στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας και μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Νταμπούρ έμεινε μόνος του στην περιοχή και ανενόχλητος

Η Ντόρτμουντ «σκύλιασε» και απάντησε μέσα σε δευτερόλεπτα! Ο νεαρός Μουκοκό από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπάουμαν και ο Χάαλαντ με μια… ρουκέτα «έσκισε» το πάνω δίχτυ της εστίας. Ο Ρόις στιγμές πριν την λήξη του παιχνιδιού έχασε έτοιμο γκολ μέσα από την περιοχή, με την Ντόρτμουντ ωστόσο να μην το πληρώνει και να παίρνει μια δύσκολη νίκη

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ