ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Έγινε του… Κορέα στη Βερόνα! (vid)

Ο Χοακίν Κορέα βρήκε δύο φορές δίχτυα στο ντεμπούτο του και... ξελάσπωσε την Ίντερ, δίνοντας της ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της μαχητικής Βερόνα (3-1).

Έγινε του… Κορέα στη Βερόνα! (vid)

Το μεσημέρι της Πέμπτης (26/8) ανακοινώθηκε η απόκτηση του από την Λάτσιο και ο Χοακίν Κορέα χρειάστηκε μόλις μια ημέρα για να ξεκινήσει την… απόσβεση για χάρη της Ίντερ. Ο Αργεντινός βρήκε δίχτυα δύο φορές στο ντεμπούτο του και χάρισε στους «νερατζούρι» ένα πολύτιμο διπλό στην έδρα της Βερόνα (3-1). Διατήρησε το απόλυτο η ομάδα του Μιλάνου (2 στα 2) και την εξαιρετική της παράδοση κόντρα στη Βερόνα, από την οποία έχει να ηττηθεί από το 1992.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Προβάδισμα της Βερόνα κόντρα στη ροή του ματς

Η Ίντερ ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο ξεκίνημα του ματς και πίεζε από την αρχή τη Βερόνα. Μάλιστα, στο 12′ οι «νερατζούρι» έφτασαν μια ανάσα από το γκολ. Ο Μαρτίνες πήρε την μπάλα στην περιοχή ύστερα από κόντρες, σούταρε, αλλά ο Μοντίπο με τρομερή επέμβαση κράτησε το «μηδέν». Ωστόσο, τρία λεπτά αργότερα και κόντρα στη ροή του ματς η Βερόνα πήρε προβάδισμα. Ο Σκρίνιαρ έκανε τραγικό λάθος και ο Ίλιτς έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε υποδειγματικά τον Χαντάνοβιτς για το 1-0!

Οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησαν ξανά στο 23′, αλλά η κεφαλιά του Μπαρέλα πέρασε άουτ. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αισθητά. Η Ίντερ είχε μεν την κατοχή, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις για την εστία του Μοντίπο. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι κρατούσαν με σχετική άνεση το προβάδισμα κι έψαχναν τις στιγμές τους στην κόντρα.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ίντερ

«Ντύθηκε» ήρωας ο Κορέα

Το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, όμως, είδε τους «νερατζούρι» να ισοφαρίζουν άμεσα. Στο 47′, από εκτέλεση πλαγίου του Πέρισιτς, ο Τζέκο πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Μαρτίνες την δεύτερη εξ επαφής, κάνοντας το 1-1! Μάλιστα, η Ίντερ έφτασε μια «ανάσα» από την ανατροπή επτά λεπτά αργότερα με παρόμοιο τρόπο. Ξανά εκτέλεση πλαγίου από τον Πέρισιτς, ο Τζέκο και πάλι βρήκε τον Μαρτίνες, αλλά το σουτ του από τη μικρή περιοχή πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

Η πίεση των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε και στο 67′ ο Μοντίπο απέκρουσε δύσκολα το δυνατό σουτ του Νταρμιάν. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι ανέβασε σταδιακά κι άλλο την απόδοση της και στο 84′ πήρε αυτό που άξιζε. Ο Νταρμιάν σέντραρε από τα δεξιά και ο Κορέα, που είχε περάσει ως αλλαγή στο ντεμπούτο του, με υπέροχη κεφαλιά έκανε το 2-1! Μάλιστα, στις καθυστερήσεις του ματς ο Αργεντινός «χτύπησε» ξανά. Αφού βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, με δυνατό συρτό σουτ νίκησε τον Μοντίπο για το τελικό 3-1!

Έτσι, οι «νερατζούρι» διατήρησαν το απόλυτο στο ξεκίνημα της φετινής Serie A, κάνοντας το δύο στα δύο. Από την άλλη, η Βερόνα ηττήθηκε για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική και μάλιστα ξανά εντός έδρας (2-3 από τη Σασουόλο στην πρεμιέρα).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Βερόνα (Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Μοντίπο, Μανιάνι (75′ Νταβίντοβιτς), Γκιούντερ, Τσεκερίνι (53′ Κασάλε), Φαραόνι (75′ Σούταλο), Χόνγκλα (75′ Ταμέζε), Ίλιτς, Λάζοβιτς, Καντσελιέρι (62′ Λαζάνια), Ζακάνι, Μπαράκ.

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Νταρμιάν, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς (66′ Βιδάλ), Τσαλχάνογλου (87′ Βεσίνο), Πέρισιτς (66′ ΝτιΜάρκο), Μαρτίνες (74′ Κορέα), Τζέκο (87 Σένσι).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ