ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

H Τότεναμ φέρνει στον Κέιν «δωράκι» τον Μορίμπα!

Μπαρτσελόνα και Ιλάις Μορίμπα συμφώνησαν πως διαφωνούν. Η Τότεναμ έρχεται να βρει τη λύση και για τις δύο πλευρές. Έτοιμα για κίνηση τα «Σπιρούνια».

H Τότεναμ φέρνει στον Κέιν «δωράκι» τον Μορίμπα!

Η Τότεναμ του Νούνο Εσπίριτο Σάντο έχει εκκινήσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δύο νίκες στο ξεκίνημα της Premier League. Μία κόντρα στην πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι και μια επί της πάντα μαχητικής Γουλβς. Πρόκριση στους ομίλους του νεοσύστατου Europa Conference League. Κατάφερε να πείσει και να διατηρήσει τον Χάρι Κέιν στις τάξεις της. Όλα πηγαίνουν πρίμα στην ομάδα. Αυτό που απομένει είναι ένα καλό τελείωμα στην μεταγραφική περίοδο.

Τα ρεπορτάζ στο Νησί τα τελευταία 24ωρα περιπλέκουν όλο και περισσότερα ονόματα ποδοσφαιριστών με αυτό της Τότεναμ. Ο Νούνο θέλει να φέρει στην ομάδα φρεσκάδα και ταχύτητα. Παίκτες που θα μπορέσουν να δώσουν νέα στοιχεία και να ενσωματωθούν γρήγορα στο υπάρχον σύνολο. Στη λίστα του Πορτογάλου προπονητή φαίνεται πως βρίσκεται μεταξύ άλλων και το παροπλισμένο αστέρι της Μπαρτσελόνα, Ιλάις Μορίμπα.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Ο 18χρονος μέσος βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο περιθώριο της Μπαρτσελόνα. Το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων με την ομάδα για επέκταση της συνεργασίας τους έχει οδηγήσει τον νεαρό στη δεύτερη ομάδα. Οι Καταλανοί ξέρουν πως ο Μορίμπα χάνεται αφού την επόμενη χρονιά αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στην υπόθεση θα αποχωρήσει ως ελεύθερος. Έτσι είναι σαφές πως δεν θα έλεγε κανείς στη Βαρκελώνη όχι στην πώληση του παίκτη στο φινάλε της φετινής μεταγραφικής περιόδου.

Η Τότεναμ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Μορίμπα

Οι «μπλαουγκράνα» ζητούν ένα ποσό κοντά στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ. Ένα νούμερο που δεν τρομάζει τους επίδοξους μνηστήρες. Ανάμεσα στις ομάδες που έχουν δείξει έντονη διάθεση να κυνηγήσουν την περίπτωση του Μορίμπα είναι και η Τότεναμ. Τα «Σπιρούνια» σύμφωνα με την Mundo Deportivo έχουν έτοιμο το ποσό που επιθυμεί η Μπαρτσελόνα για την παραχώρηση του παίκτη. Αυτό που ακόμη δεν έχουν οριστικοποιήσει είναι αν ο ίδιος ο παίκτης θέλει να μεταβεί στο Λονδίνο. Η πλευρά του Νούνο θα πρέπει να διασφαλίσει στον Μορίμπα ένα καλό συμβόλαιο και άπλετο χρόνο συμμετοχής.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ