ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Μετά τον Γκρίλις η Σίτι έχει μόνο… σφαλιάρες! (pic)

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε μια τεράστια προσπάθεια να αποκτήσει επιθετικό στο φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν μια «τρύπα» στο νερό.

Μετά τον Γκρίλις η Σίτι έχει μόνο… σφαλιάρες! (pic)

Τη σεζόν που μας πέρασε η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε χωρίς να… ζοριστεί ιδιαίτερα την Premier League. Ωστόσο, στις τάξεις των «πολιτών» ήταν… πεινασμένοι για περισσότερα. Εξάλλου, η ήττα στον τελικό του Champions League από την Τσέλσι δεδομένα τους πείσμωσε. Άλλωστε, αυτός είναι ο μεγάλος τους στόχος όλα αυτά τα χρόνια. Γι’ αυτό ήθελαν να ενισχύσουν την ομάδα ακόμη περισσότερο τη φετινή σεζόν. Σκοπός ήταν να δώσουν στον Πεπ Γκουαρντιόλα όλα τα απαραίτητα υλικά για να οδηγήσει την ομάδα του Μάντσεστερ στην «Γη της Επαγγελίας».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Τα πράγματα έδειχναν να πηγαίνουν πρίμα για τη Σίτι με την απόκτηση του Τζακ Γκρίλις. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός είναι από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της γενιάς του και ουκ ολίγες ομάδες τον ήθελαν στις τάξεις τους. Εκείνος, όμως, διάλεξε τους «πολίτες». Η ομάδα του Μάντσεστερ, πλέον, είχε να κλείσει ουσιαστικά άλλο ένα «κενό» για να θεωρείται εκ νέου παντοδύναμη, δεδομένου ότι και οι αντίπαλοι της σε Αγγλία και Ευρώπη ενισχύονταν. Ήθελε απλά να αγοράσει έναν επιθετικό. Τον άνθρωπο που θα της έδινε το «εύκολο» στις δύσκολες μέρες. Κι εκεί η Σίτι έκανε μια «τρύπα» στο νερό.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Γκουαρντιόλα Σίτι

Η Σίτι μετά τον Γκρίλις είχε ένα… καταστροφικό καλοκαίρι

Αρχικά, μέσω της απόκτησης του Γκρίλις, ουσιαστικά έριξε «άκυρο» στην προοπτική του Λιονέλ Μέσι. Πιθανώς του κορυφαίου παίκτη αυτή τη στιγμή στον κόσμο, τον οποίο ξέρει απ’ έξω κι ανακατωτά ο Πεπ Γκουαρντιόλα από την κοινή τους θητεία στην Μπαρτσελόνα. Ταυτόχρονα, η Σίτι αναλώθηκε στην προσπάθεια απόκτησης του Χάρι Κέιν. Αυτός ήταν ο «εκλεκτός» της για τη θέση του σέντερ φορ, αλλά η Τότεναμ ξεκαθάρισε εξ αρχής ότι δεν επρόκειτο να τον παραχωρήσει.

Έτσι, οι «πολίτες» άφησαν να περάσει και η ευκαιρία απόκτησης του Ρομέλου Λουκάκου, που ήταν… φευγάτος από την Ίντερ. Ο Βέλγος αποκτήθηκε από την Τσέλσι, που είναι άμεσος ανταγωνιστής της ομάδας του Μάντσεστερ για την Premier League. Ωστόσο, το… χειρότερο έμεινε για το τέλος στη Σίτι.

Αφού έχασε σε κάθε πιθανή προσπάθεια της, θέλησε να κάνει το «colpo grosso» με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Μια μεταγραφή που πέραν του πρεστίζ, θα της έδινε και τεράστια αγωνιστική βοήθεια. Εξάλλου, η ποιότητα του Πορτογάλου σούπερ σταρ είναι δεδομένη. Ο 36χρονος έμοιαζε «ψημένος» με την προοπτική και όλα έμοιαζαν να βαίνουν καλώς. Ωστόσο, στο τέλος τα πάντα κατέληξαν όπως ακριβώς… δεν θα τα ήθελε η Σίτι. Κι αυτό γιατί ο Κριστιάνο, όχι μόνο δεν την επέλεξε, αλλά επέστρεψε στη συμπολίτισσα της Γιουνάιτεντ, δίνοντας της πλέον άλλον «αέρα» στο κυνήγι της επιστροφής στην κορυφή της Premier League. Αν μη τι άλλο όχι και ο καλύτερος καιρός για να είσαι «πολίτης»…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ